Nytt @ Fashion Corner

\"\" 

 collage by me 

 

Den här gången tillägnar jag min artikel för Fashion Corner till modeundret Alexander McQueen, då det nästa vecka har gått 2 år sedan hans bortgång. Klicka här för att läsa den - hoppas att ni gillart! 

schoodie

\"\" 

Ring med bergskristaller och halsband, Creativity. Halsduk med luva, Schoodie. 

 

Den så kallade schoodien jag bär på bilden är en sån där grej man nästan blir arg att man inte själv kom på. Idén är grym samtidigt som sätten att bära den är många. 

För er vetskap är min dator tillfälligt inlämnad för lagning och jag får därför hitta lösningar som att exempelvis bjuda er på lite mer bilder från min iPhone i veckan. Blir bara kortvarigt dock. G\'night! 

 

double zips

\"\" 

 

Har numera finsällskap i väskform på armen, varje dag. Försedd med dragkedjor som skapar extra utrymme och mer av det goda. Trivs. Romwe.com är grejen. 

vågrät söndag

\"\" 

 

Söndag & sovmorgon. Lång frukost. Bevaka skidåkningen på tv. Fastna i skissblocket. Allt från en och samma utgångspunkt: soffan. Effektiviteten själv, typ. Dock är det väl precis sånna dagar man behöver ibland, SÅ skönt. Som några av er önskat får ni även ett litet smakprov på en skiss jag pillar med. Känns nästan lite som att blotta sig nu, haha. Höll ju på med ritandet mycket för några år sedan men la av, så märks att man är \"ur form\" nu.  

Hur som helst, På armen har jag nytt, fint från items by Johanna, en kloring och ett halsband som jag här bär som armband. G\'night. 

think outside the box

\"\"

 

Bjuder på ännu ett inredningsrelaterat inlägg. Hoppas ni diggart. Tänkte nämligen visa upp den här fina trälådan som jag fått av min ännu finare pojkvän! Den får numera agera möbel med yta för ett gäng blockljus som jag fick i samma veva, samtidigt som jag använder det som ett ställ för tidningar. En riktigt schysst inredningsmöjlighet för den som liksom jag, är förtjust i att blanda nytt/modernt med gammalt. Och juste - ju äldre lådan ser ut, desto bättre. 

Nytt @ Fashion Corner

\"\" 

 

Ett nytt modejobb signerat av mig ligger uppe på FC nu, denna gång i klockans tecken. Kolla in det HÄR eller via bilden! Untz, untz. 

helgens val

\"\" 

 

\"\" 

Jeans, Dr.Denim. Fejkpäls, H&M Trend. Stövlar, Scorett. Kuvertväska, Monki. Mössa, old one. 

 

Bilder från ett av den gångna helgens klädval. Gillar jackan nästan löjligt mycket. Sa någon fredag? Klingar bra i mina öron. Hoppas att ni får en skön fredagskväll! 

XL

\"\" 

\"-Hej Lisa, är du rädd för hundar?\" 

\"-Hej! Nej.\" 

\"Bra, då har jag ett jobb åt dig!\" 

 

Två gamla bilder genom min iPhone från en fotografering jag gjorde i början av januari, för ett märke som jag inte kan berätta så mycket mer om tills resultatet släpps. Min accessoar under plåtningen då? Jo, nämligen en gigantisk, fin Grand Danois! Ska det va\' så ska det va\'. Fotogenisk som bara den var han dessutom. 

toni & guy calendar

\"\" 

 

Tackar Toni & Guy för att som ambassadör för dem även få tillgång till deras exklusiva kalender - fylld med nyheter, events och happenings inom trend – och modescenen under 2012. Grymt. 

Att lämna Österrike efter en veckas skidåkning innebar fet seperationsångest kan jag lova. Jag menar, att dra nerför i lössnö, luncha i sällskap med alptoppar och strålande solsken - finns inte mycket bättre. Hur som helst, jag är hemma igen och inleder veckan med studiedag. \'Sovmorgon\' har aldrig känts mer tilltalande medan \'vardag\' fått en något gråare prägel.  

uppning

\"\" 

 

Bad Gastein är SÅ nice. Dålig sikt blev istället strålande solsken och bästa möjliga underlag. Skön vändning. Måste man åka hem?! 

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaVeckans bloggtips
e