black silhouette

\"\" 

 

\"\" 

 

Cardigan and high-waisted shorts, American Apparel. Earrings and shoes, Topshop (bought these fellows for over two years ago and now I can\'t help thinking about the Jeffrey Campbell, Everest black when looking at them). 

känslan

 

 

Stötte ihop med bästa Mira och Thilda på 365days en stund under årets Way out West. Nu har dessa två kreativa brudar skapat en drygt 3 minuter lång film som sammanfattar festivalen så himla bra att jag var tvungen att dela den med er här också. Jag fastnade visst också på film en bit in i klippet.
 

Vaknade med smärta i öronen imorse och överväger just nu att hänga med en stund på fest där alla måste glittra klädmässigt eller om jag faktiskt bara borde kirra lite mer varmt att dricka och sällskapa mig med soffan ikväll...kanske klädkod glitter + soffan? Kompromissa är ju a och o.
 

shoot!

\"\" 

 

 STOPP! 

torsdag

\"\" 

Jeans, Topshop. Skor, Monki (gamla). Cardigan, American Apparel. Skärp, lånat av Felicia. Halsband, Creativity. 

 

Cascual, caschual men vi kör ändå va. Mitt blogghuvud har varit lite av banan på sistone men försöker att få tillbaka inspo till inlägg igen. Något speciellt ni önskar att se/läsa? Vill ju!! Har hängt med Felicia i några timmar idag och samlat ihop ett gäng fina bilder att bjussa på senare däremot. Bra va? Nu ska jag överväga en kopp te och sen dyka ner i sängen. Bokstavligen. 

snart

Kan flika in med att ni gärna får läsa den här artikeln från igår i Dagens Media. Avslöjas lite vad som är på gång inför hösten (Fashion Corner) där jag kommer att vara delaktig ett par gånger i månaden. Kommer bli fett bra det här. 

ett stycke jeans

\"\" 

 

\"\" 

 

Jeans and earrings, Topshop. Jacket, Monki. 

 

90% av alla jeans jag äger kommer från Topshop (okej jag äger väldigt få jeans, men ändå). De här i en svårbeskriven, rostig färg med något högre midja är nya favoriter. Har dessvärre märkt av att deras jeans har en tendens att tappa sin passform så jag får hoppas att livslängden överraskar med de här. Fett ledsamt är dock att jag råkade få olja på dem igår kväll som inte gick att få bort helt och hållet.Vill inte prata om det *vänder bort huvudet överdramatiskt*. 

I morgon är det åter dags för skola för min del och dags att smaka på sedan många veckor tillbaka främmande ord som rutiner, scheman och tidigare morgnar. Jaja, det får väl gå an. Puss & kram 

tips

\"\" 

 

Urban Outfitters har fått in ett helt urval av undies för er som är sugna på lite nytt. Lika sköna att bära som de är fina, in my opinion. Dvs kanske bästa betyget i det området. 

glassigt

\"\"
 

Har hängt i en stuga med fina vänner de två senaste dagarna. Lagat middagar, umgåtts och ätit glass som knappt kostade någonting så här i slutet av säsongen. Tänkte egentligen uppa innan jag åkte men fick migrän som höll i hela kvällen, första gången och fett oskönt. Stackars er som får det regelbundet... 

way out west

\"\" 

 

\"\" 

 

\"\" 

 

\"\" 

 

Tillbaka i Malmö efter en helgrym helg på Way out West som inte bara bjöd på bra musik utan även lite schyrre väder (tack för den tajmingen med tanke på det regnkaos som äger rum nu, vore ju lite bull att behöva dra på simkuddarna för att ta sig runt på festivalen). Förutom att glida runt på festivalområdet, stöta på några välbekanta ansikten och bli hes av allsång stannade jag till för bl.a. Robyn som faktiskt inte riktigt (hör och häpna) nådde upp till mina förväntningar även om hon onekligen var bra, medan Prince satte hela publiken i gungning inpå natten.  

Lördagen sen inleddes av fina The Tallest Man on Earth som satte ribban högt med sin hesa röst, följt av Noah and the Whale, en cool Säkert, Wiz Khalifa och sist men absolut inte minst - Kanye West. Konstant dans i 2 timmar. Som att detta inte var nog bodde jag bra på hotell och gjorde Göteborg under gårdagen tillsammans med min kärlek. Bra helg, bra helg.  

TACK dessutom till er läsare som kom fram och hejade, det gör mig så glad ska ni veta. Kul att få ett ansikte på er också, min fejja ser ni ju för mycket av här ändå så. 

vero moda/leather, collar and gold

\"\" 


\"\"photos by my mum, editing by me 

 

Skinnbyxor, Vero Moda. Skjorta, mammas. Tröja, Cubus. Pumps, köpta i Italien. Halsband, items by Johanna. Kloring, Scorett. Brillz, Lindex. 

 

Fjärde och sista plagget i mitt uppdrag som stolt ambassadör för Vero Moda visar jag upp de här skinnbyxorna, här i kombo med en lite mer dressad stil som kanske inte hör till det allra vanligaste hos mig, men jag gillart ändå. Känner mig fortfarande lite tung i huvudet pga förkylning men kan inte annat än peppa hårt inför i morgon bitti då jag drar till Way out West! Älskar att de släppte The Tallest Man on Earth i dagarna, nu kan det ju bara inte bli fel. Så - hessång i kör med spellistan sätter jag igång med packandet. 

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

e