puss

\"\"

 

Känns fortfarande så konstigt ibland att människor som följer min blogg men som aldrig träffat mig irl gör så myket för mig. Jag menar, ni skickar fina mail till mig, tipsar mig om hemsidor/låtar/you tell me som ni tror att jag skulle digga, ibland blir ni aggressiva i kommentarsfältet (våld löser inget barn) i syfte att försvara mig (vilket är det fina i det hela som jag vill komma till), ni delar med er av vad ni drömde häromnatten och flera av er är så där sköna och knäppa på samma gång. My cup of tea. Känns nästan som att jag känner er ibland faktiskt, när jag egentligen knappt vet någonting om er. Ni vet ju trots allt mycket om mig, men kanske egentligen väldigt lite. Är ni med mig? Knäppt det där. Jag är ju inte den som vill blotta mig för mycket i blöggen som ni lär ha märkt, hehe. Men är noga med att hålla fast vid det.


Jahapp, här tänkte jag hålla mig kort men den huvudsakliga poängen med inlägget som ni säkert redan hajjat - vill bara tala om hur oerhört glad och tacksam jag är för allt fint ni skriver till mig, varje dag. Tack.


Nu ska jag försöka jaga/slå ihjäl den sjukt irriterande flugan i rummet som vägrar ge sig. Har hört att man kan bränna mycket kalorier på det. Antalet träningstimmar i sommar har ju än så länge för min del varit så mycket som: 0

 

Fan, blir ju nästan impad själv.

wild spirit

\"\"

 

\"\"

Shorts, Levi\'s 501:or. \"Wild Spirit\" linne, Kan Dee. Armring, items by Johanna. Virkat band som egentligen hör hemma till en klänning. Skor, Jeffrey Campbell.

 

Först och främst - cred, eller åtminstone en lätt klapp på axeln för min insats att balansera på en spetsig sten iförd 13 centimeters klackar. Otroligt viktigt att nämna. Upptäckte förresten precis fågeln som chillar i det döda men nästan fantasilika trädet på bilderna, fin detalj så där. Och när omgivningsiaktagaren i mig ändå är igång kan jag ju passa på att flika in hur mycket jag älskar att vara ute på landet tack vare alla rofyllda miljöer. Vare sig det är det brusande havet i sig, längs en stengärdsgård eller ett träd som det bakom mig här. Ja, för till och med ett dött träd lyckas vara inspirerande där. Svårt att slå, onekligen.

 

Knäppte lite fler bilder när jag sprang runt likt Frodo i Sagan om ringen genom det höga gräset också (fortfarande i 13 centimeters klackar, vad annars passar bättre?). Bjussar på dem i sinom tid! pussåkram så länge

dusty pastels

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Shorts, Levi\'s 501:or. Kängor, gamla. Assymetrisk baddräkt, H&M. Stickad kofta, Carlings. Dubbelring och längre kedjat crystal halsband, items by Johanna. Större crystal halsband, Creativity.

 

Hej folks. Livet på landet är vad man kan kalla lättsamt. Elda i brasan under de ljusa, tysta kvällarna och litervis med jordgubbar som basföda till frukost. Har blivit lite som rehab på samma gång efter att jag råkade på en riktig vurpa med longboarden i veckan. Svårt att dölja dessutom då jag besuttit samma smidighetsnivå som en 90-årig dam i efterhand. Rätt oskönt vill jag lova. Veckan framåt är ännu relativt oplanerad men en kortvisit till Köpenhamn med den kvinnliga parten av familjen talas det om i alla fall. Tidiga mornar och studier känns redan sjukt avlägset, precis som det ska va då. Inte sant?

midsommar

\"\"

 

Hoppas att ni alla hade en skön midsommar! Det pågår en ständig kamp mellan mig och det som ska kallas nätverk (obefintligt) här på landet, men det här ska nog funka ändå. Uppar med en outfit senare under dagen. Så länge kan jag passa på att tacka för all daglig respons ni ger mig. Sjukt vad fina ni är.

 

puss hejrå

recently

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Skulle bloggat igår men som ni säkert märkte rådde det lite problem på Devote under kvällen.

 

Har inlett sommarlovet på bästa möjliga sätt uppe i Helsingborg tillsammans med Nils hos hans farmor och farfar. Ett par dar åt häng på den ultimata terassen (dvs korgstolar, pergola och kvällssol), uppe på Kullen och en vända i stan. Igår sen drog jag, Bobby, Nils och Kalle ut för några timmars longboardåkning och jag nådde faktiskt lite sommarkänslor på riktigt. Men till något annat...

 

nu när jag ändå kommer att ha lite tid att döda framöver tänker jag göra en garderobsrensning deluxe här hemma. Så efter flera nostalgiska- och mardrömsåterseenden finns det förhoppningsvis lite värdigt att slänga upp till försäljning. Tror jag sa detsamma för exakt ett år sedan utan handling men den här gången ska, nej SKA* jag ta tag i det. Sounds good? Bra.

den 18:e juni 2011

\"\"

 

\"\"

 

Shorts med virkad kant, Minkpink. Hatt och boots, Monki. Halsband från Creativity och Items by Johanna. Klänning, H&M. Sjal/cape, Bik bok.

 

Hej blöggen. Bjussar på inte dagsfärska, men dagar gamla bilder på mig. Hängde med lite vänner på en gräsmatta, åt lunch och så. Fick med mig en asfin neonfärgad klänning i samma veva, visar sen! Pråmis. Har nämligen mitt hår som börjar likna dreads, eller egentligen bara EN enda stor dread och lite annat att ta itu med nu innan jag ska iväg, brådis brådis. Puss på er!

flounces_crystals

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Jeans, gamla. Cardigan, hatt och boots, Monki. Linne, Topshop. 2 kortare kristallhalsband, Creativity. Längre halsband, items by Johanna.

 

Hej folks! Tänkte mest visa mina två nya halsband från oerhört duktiga Creativity men nu kirrade jag ju faktiskt ett någorlunda värdigt outfit-inlägg på köpet. Fjädern på handleden är nåt jag ritade som hastigast med en tuschpenna innan. Inte speciellt fin haha, men gillart på långt håll. Konst för långsynta med andra ord.

Nu återstår någon timmes degande här invirad i täcket innan jag åker in till stan för en sista, överflödig lektion och därefter lite parkhäng med mina bästa. Pussåkjam

110614.

\"\"

Håll pilen över bilderna för att se varifrån kläderna kommer!


Så här såg jag ut i cirkus fem minuter häromveckan innan jag svirade om till något helt annat, men kände att det borde läggas upp innan bäst-före-datumet löper ut och jag glömmer bort.  

Faktum är att det virkade upptill egentligen är en klänning som jag inte kunna låta bli att köpa trots att den är för stor - men jag menar, sista kvar och nice rea på det kunde ju bara få mig att säga ja. Det här med att lyckas trycka ner klänningar i shorts utan att det knölar sig är förresten lite av en dold talang jag besitter. Möjigtvis ser man ut att ha lite extra booty på köpet. Jäklar vilken enastående talang sedan! Phu. Kan ju komma hur långt som helst med den egenskapen.

 

Hehe

lemon tree

\"\"

 

Bikini, Nelly. Äntligen en gul i min ägo! Hett nu när man blivit lite brun.

 

Hade en hellyckad kväll igår då det var dags att fira bästa Ellen som passerade artonårssträcket i veckan. Detta i form av middag, flera tal med väl valda ord och efter midnatt uppe på terassen tillsammans med mitt favoritsällskap i kombo med en hög filtar och så många tända ljus att man skulle kunna jämföra det med en stjärnhimmel, ungefär. Idag är det chill deluxe, lite städning och systern som kommer till Malmö igen som gäller.

pussåkram osv

110609.

\"\"

Grattis till studenten älskling! Du är det bästa jag har.

 

Hej blöggen. Jag har haft en vecka fylld av fest, trevligt umgänge, god mat och dansande som ser ut att fortsätta i precis samma bana. I morgon är planen att springa mellan några studentfester och kvällen därpå nalkas 18-årsfirande av Ellen. Det går bra nu. Själv har mitt huvud sagt \"tack och hejdå\" och är nu pluggfritt för ett tag framöver. Hur lägligt känns inte det? Bra, bättre, bäst ungefär. Tänkte avsluta dagen med att stranda i sängen, kolla någon serie och ta hand om de fina mörka ringarna under ögonen som är på väg att alstras.

 

förresten,

Jag är så galet kär.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaStrandsäkert
e