ofrivilligt avbrott

\"\"

ph by me

 

Bloggen (eller mitt internet?) har inte velat samarbeta med mig under kvällen igår och idag. Sidan har bara stått och matat när jag försökt skriva inlägg. Verkar fungera nu i alla fall. Så länge får ni en bild från Italien långt tillbaka i arkivet!

Insåg hur snabbt tiden faktiskt går när jag hittade den på datorn.

au naturel

\"\"

 

\"\"

 

No makeup.

 

Hej fellas och glad påsk! Imorse var det produktivitetens morgon. Har fått undan en massa mail (därefter en oskyldig paus i trädgården), svarat på era frågor i ett inlägg som kommer upp senare (följt av en trädgårdspaus igen...), städat här hemma (okejdå, pausade igen) osv, osv. Det är ju svårt att motstå det fina vädret.

Nu är jag redo att fixa ihop lite sen lunch - lax med couscous, momsie. Puss!

talang i ådrorna

\"\"

 

Me by extreamly talented Julie Osko. Watch her sketch blog here! Thank you once again. xx

nöjd? japp

\"\"

 

Bild på shortsen som utlovat! Högmidjade, knäppning och fickor i sidorna. Minns ni det här inlägget en bit tillbaka i arkivet så kanske ni kan föreställa er hur löjligt nöjd jag blev när jag haffade dem inne på Urban Outfitters i Köpenhamn förra helgen? Blir asnice till barbent framöver.

 

Annars? Kan flika in att jag var hos läkaren imorse för att kolla upp min mage som smärtar emellanåt och medan de höll på att ta blodprov på mig kände jag hur allt svartnade och poff - jag svimmade. Är inte spruträdd så misstänker att det kan ha berott på att jag har lågt blodtryck. Har aldrig svimmat förut, sjukt obehagligt i alla fall.

Nu blire grillat i kvällssolen här hemma!

 

a bientot

livet just nu

\"\"

fringe top, Topshop. T-shirt, Acne. Neck ring and earring, items by Johanna.

 

Hej igen fräknarna!

 

Igår tog jag sovmorgon, satt i det fina vädret och drack kaffe med vänner någon timme och fortsatte dagen med att övningsköra. Imorse gjorde jag scones till mig och Nils, chillade ett tag och drog senare ner till hamnen och åt glass med vänner. Livet alltså. Ni kan protestera eller hota mig med stryk - jag tycker nog ändå att våren är snäppet bättre än sommaren (utesluter de ljumma kvällarna dock). Känns bara som att alla tar sig tid att faktiskt ta till vara på allt nu. Älskar det.

What\'s cookin\' annars då? Påskharens tid närmar sig och medan jag höll på att plocka och städa innan funderade jag på vilket stort, nästan absurt stort påskris jag hade kunnat göra . Syftar på min samling fjäderörhängen. Det skulle liksom gestalta mitt sanna missbruk. Så jag avstår. Istället kavlar jag upp ärmarna för att ta mig an alla mail. Puss så länge!

april 17th

\"\"

Bild jag tog på morgonsolen och ett spindelnät utanför fönstret idag.

 

Hellyckad dag som blev natt i Köpenhamn igår. Timmar fyllda av snack, skratt, mat och häng. Vi gav några mynt till en liten pojke som stod och spelade fiol längs gatan men ångrade oss senare när vi satt oss ner på en uteservering alldeles intill och kunde dra slutsatsen att den enda låten han kunde spela (småfalskt dessutom) var blinka lilla stjärna - enbart.

Fick med mig ett par grymma shorts inne på Urban Outfitters som jag tänker visa asap också. Ska möjligtivs damma av symaskinen och göra några småjusteringar bara och sen är de fem av fem, lätt.

fett att blogga från mobilen

\"\"

 

Mest nyfiken på om det fungerar? Risk att det blir en dubblett av samma inlägg. Hur som helst, jag är på äventyr över dagen! Planen är att hänga med och överraska min kära vän och svägerska Jonna som blivit 18. Ha en skön dag!
Hörs latero

vinrött

\"\"

Dress and long cardigan, American Apparel. Hat and belt, Bik bok. Two-finger ring, items by johanna.

 

Sitter inne med ett gäng bilder till härifrån men så länge bjussar jag på den här. Gillar verkligen den röda färgen på långklänningen (eller ja nästan, den når ner till anklarna). Känns inte helt fel att ha kunnat införa en ny rutin om eftermiddagarna de senaste dagarna, i form av att sitta ute och blunda mot solen en stund innan det är dags att ta tag i alla måsten. Hej våren!

untz untz

\"\"

 

Kanske dags att damma av q/a kategorin och köra en omgång frågor. Eller vad säger ni? Tänker mig därefter 20 stycken av era frågor med svar i ett inlägg. Kör!

 

Time for questions. Ask me!

 

opsie, har glömt att stoppa...svar kommer när jag bläddrat igenom alla som kommit in (många!!) 

shoot

\"\"

 

Tillsammans med en bild på samtliga fem plagg som inspiration för Vero Modas sommarsortiment (med delar som jag visat upp på sistone), passar jag även på att ta upp tävlingen igen som pågår fram t.o.m. torsdag där du har chans att vinna en shoppingweekend till London! Kanske bästa sättet att peppa inför det ljusare halvåret? Helt klart. Hur som helst, här får ni reda på hur man ska gå till väga.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e