på gång

\"\"

 

\"\"

Shorts, Vero Moda. Knitted sweater, Topshop. Shoes and suede/leather jacket, Weekday. All silver jewerellys, items by johanna

 

Jag har blivit utvald som ambassadör för Vero Moda för en tid framöver! Känns ju inte helt fel. Detta innebär bl.a. att ni kommer att få chans att haffa lite inspiration inför sommaren i förväg. Bra va?


I detta nu (förprogrammerat inlägg) är jag på väg till Idre för att senare utnyttja skidbackarna till max i några dar. Har fixat Devote-appen till mobilen så jag planerar att ge mig på att blogga från mobilen för första gången också. Läskigt, läskigt. To be continued med det! Ha det gott så länge.

Bagging UF

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

En kompis till mig bedriver tillsammans med två andra tjejer en riktigt soft grej. De har skapat kanske världens smartaste tygpåse! Rymlig nog för att bära med sig en hel students studier, bredare axelband än de flesta andra tygpåsar (mina annars ömma axlar tackar) och kanske bäst av allt - den är avsedd med praktiska fack för mobil, nycklar eller något annat spännande. Rimligt pris dessutom. Så lite för bra för att inte nämna här helt enkelt. Fett nöjd är jag i alla fall med min med Beatles-trycket!

 

Sugen på att bära en själv? Såklart ni är. Vid intresse, kolla in Bagging\'s facebooksida här eller maila dem på bagginguf@yahoo.se

13 frågor

\"\"

T-shirt, Acne. Transparent blazer, Weekday. Shorts, Beyond Retro. Halsband, H&M. Mamma är min duktiga fotograf.

 

Sitter ni bekvämt i soffan och har en minut över eller två? Kanske sugna på att läsa en intervju? Jag snackade nämligen lite skit med Devote i deras söndagsintervju igår, där jag bl.a berättar vilken uniform jag bär i vår och hur jag kan möblera om halva rummet bara för att få till bilden så som jag tänkt mig. Läs den här!

home is wherever i\'m with you

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Det här ser väl inte så dumt ut? Det var det inte heller. Så himla bra kväll igår. Födelsedagsmiddag, massa prat och musik för att klockan tolv fira in Jonna som fyller 18 år idag. Grattis igen min fina vän och svägerska!

Som söndagssysselsättning tänker jag kirra absurda mängder te och börja skriva på ett skolarbete. Kan ju säga att jag hellre hade rastat longboarden en stund ikväll.

 

a bientot!

en fin bild bara

\"\"

img scr weheartit.com

 

Önskar er en skön helg kära läsare! xx

ett täppt hej

\"\"

trött tjej

 

Traskade runt och lät som en pojke som nyss fallit i målbrottet under början av veckan och nu har det hela slått över till hosta och nysningar. Känns det som i alla fall. Jag hinner nämligen bara komma till sekunderna precis, precis innan man ska nysa, ni vet när hela ens ansiktsuttryck stannar upp i en \"jättefin\" min? Problemet är att sen vägrar nysningarna att komma. Värt att nämna är att den här pre-nysning-känslan har förföljt mig konstant sen igår. Sjukt irri.

Well! Hur som helst. Kan inte ägna ett helt inlägg åt att filosofera kring mina nysningsproblem. Våren omfamnar hela Malmös gator och det gör mig överlycklig! Efter två timmar i skolan idag blev det lunch på en solig uteservering och i eftermiddags köp av skidpjäxor. Kontraster? Inte alls. Om en vecka beger jag mig nämligen mot Idre för några dagars skidåkning med familj, släkt och min Nils. Fint va!

 

Snoriga men hjärtliga pussar /L

actions speak louder than words

\"\"

 

Chillin\'

 

Vaknade på fel sida igår trots solsken men skithumöret vände på ett nafs när jag och Nils hade en mysig kväll och var ute och åt på restaurang. Idag är jag ledig och passar därför på att plugga, jobba undan lite och kan samtidigt inte få nog av den här låten (landa på spotify, snälla?). Det är vår utomhus. Älskar att kunna skriva den meningen upprepande gånger. Hur har ni det? Puss!

+++++

\"\"

 

\"\"

  

\"\"

Jeans, Topshop. Knitted sweater, Lindex. Bag, Scorett. Earring, items by johanna. Shoes, Monki. Suede/leather jacket, Weekday.

 

Rätt basic det här men vi kör ändå. Hur länge har man inte längtat efter att kunna gå klädd så här utan gåshud och stelfrusna fingrar sen? Testade bara gränserna medan bilderna togs i och för sig, men det är åtminstone en bra början. Väskan som ofrånkomligt är en Stella McCartney kopia är precis vad jag varit på jakt efter den senaste tiden. Fett snygg (och mjuk!).

Får inte heller glömma att skriva stort grattis till min käre pappa som fyller år idag!

 

Fred ut /L

3 fina ting och lite kvällsbabbel

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

first pic through knight cat, 2nd and 3d (alexander wang bag) unknown

 

Men tjena vad fint. Pallar inte riktigt med snyggheten på shortsen. I dem hade jag velat spendera ljumma julinätter, hänga på terassen vid sommarstugan i och så väldigt mycket mer.

Jag kan nu med glädje bocka av ekonomiprovet och en mindre historiauppgift för veckan och känna helgen närma sig istället. Ligger och tuggar på naturgodis med utgångspunkt sängen och passar på att försöka bläddra igenom all musik ni tipsat om här under utan att bli ballögd (har inte hunnit godkänna kommentarerna än). Det vill säga, ni överöste mig verkligen med en massa bra musiktips. Tack ni fina! I morgon eftermiddag blir det förberedande jobb efter nästa månads big thing. Så länge, säger jag natti natt.

 

a bientot

untz untz untz

\"\"

me by Karna

 

Min koncentrationsförmåga idag har verkligen legat på noll, zero, nada. Har kommit på mig själv sitta och titta ut genom fönstret var tionde minut och ger mig själv \"välförjänta\" pluggpauser i form av att streama serier, äta choklad och städa mitt rum för elfte gången resten av tiden. Hur som helst, tänkte kirra lite te och fördjupa mig i samhällsekonomin på riktigt nu.

Ni har möjligtvis inga sköna låtar att bjussa på så här en tisdagskväll? Min spellista på spotify behöver en liten uppfriskning och skulle kännas sweet med lite ny, bra musik i bakgrunden. Puss

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Måndagskollen
e