sunday p.m

\"\"

 

Startade dagen med pannkakor framför herrarnas längskidor. Mycket bra kväll igår i sällskap av Karna och senare även Julia. Lagade italienskinspirerad mat, satt och pratade om allt och inget, blev djupa och somnade slutligen i hans famn. Ägnade även en stor del av gårdagen åt att skriva klart mitt samhällsarbete - en vecka innan inlämningsdatumet (aldrig hänt förr)!! Vanligtivs inbillar jag mig att jag skriver bättre under press, men nu känner jag mig både lättad och äckligt nöjd.

 

Och vet ni vad? Era kommentarer gör mig enormt glad.

fred ut

kph genom mobilen

\"\"

Urban Outfitters


\"\"

True story


\"\"

Smoothie + pesto/kycklingciabatta = lunch


\"\"

Hej!


 

\"\"

Några ögonblick från min dag i Köpenhamn med kära mor min, genom nya mobilen. Som ni märker, om inte kommer att märka - jag tycker bildredigerings-apparna till Iphone är fett kul.

 

Nu ska jag låta mina ögon vila. God natti!

fringes/crochet

\"\"

 

\"\"

Shoes, Weekday. Jeans, old. Belt, Bik bok. Crochet top, Tjallamalla. Fringe top, Topshop. Black stone ring, Indiska.

 

Fransplagget är lätt det mest opraktiska i min garderob. Mer effektivt än att fiska skulle jag vilja säga, får napp hela tiden i den här. Dörrhandtag, växter, smycken. Fastnar i ALLT. Å andra sidan för fin för att inte användas. Jag har varit på rätt dåligt humör idag men ska starta kvällen på ett fik uppe i stan med fina vänner för att snacka om allt och inget. Därefter? Spendera kvällen vidare hos Felicia. Låter som en värd kväll i mina öron trots allt.

acne levererar

\"\"

Acne F/W 2011. Ph: Vogue.com

Collage made by me

 

Sitter och dricker te nära midnatt och vilar ögonen på det här. Acne fortsätter att leverera! Med stort L. Valet av färger, lädret, allt bara funkar. Det bleka rosa tillsammans med blankt silver är ju lite som balsam för själen. +

++++

\"\"

 

\"\"

See-through shirt, jeans and suede/leather jacket, Weekday. Hat and scarf, Bik bok. Boots, Monki. Earring, JFR. Bag, Beyond Retro.

 

Malmö Streetstyle haffade mig på stan i soliga Malmö igår! Nice med oväntat outfitmaterial.

i radarn våren 2011

\"\"

 

Collage: Made by me

 

I radarn våren 2011 är det färgmolekylerna som har huvudrollen. Det går liksom inte riktigt att förneka. Längs podiet har s/s kollektionerna innehållit färger i form av gult, kleinblått (vilket kan vara min personliga favorit), rosa, rött och orange. Kombinera färgerna (även de mest oanade) vilt med varandra eller addera färg på bara en enstaka accessoar, du bestämmer. Min egen stil består ju inte av en stor regnbåge vanligtvis men däremot rådiggar jag att bära det minimalistiska vita tillsammans med ett färgstarkt plagg eller accessoarer i färg. Vill man gå all in kan man ju rota fram penseln och färgsätta håret liksom hos Altuzarra och Alexander Wang också. Mer ballt än praktiskt kan man ju känna dock, hehe.

Har fått efterfrågningar om vad jag tror på/vad som ser ut att komma inför den nya säsongen och valde att göra det i det här formatet. Något som uppskattas/ni vill ha mer av? Eller var det bara ett enda sömnpiller?

uppning

Waddap! Min vecka har varit både bra och dålig. + och -. Delvis sängliggandes med feber, värk i kroppen och ett svajigt bredband. Nu däremot är jag både frisk och har härliga 9 dagars ledighet framför mig. Slänger upp ett kollage jag suttit och pillat lite med i ps här strax - vårinspo!

130211.

\"\"

 

\"\"

Pants, Weekday. T-shirt, Acne. Cloth  bag, Beyond Retro. Hat and scarf, Bik Bok. Earring, JFR.se. Shoes, Skopunkten. Suede/leather jacket, Weekday.

 

Solsken dag 2! Känns som att feber knackar på dörren dock och jag är ganska så jätteosugen på att bli sjuk. Å andra sidan hade det varit desto värre förra veckan. Är inne på min tredje kopp te och har ägnat någon timme framför tvn ikväll. Solsidan är fan genialiskt. Hoppas att ni haft en skön helg! Poz

alexander wang f/w 2011

\"\"

ph: Vogue.com

 

Har inte hunnit hänga med från dag 1 under modeveckan i New York så jag sitter och tar igen det lite nu. Om man inte gjorde som jag och somnade halv 10 på en lördagskväll (pensionärsvarning) fanns det chans att se Alexander Wangs\'s visning live från datorskärmen igår 23.00 svensk tid.

Kollektionen inleddes av det obligatoriska svarta (bortsett från s/s visningen i december senast som var raka motsatsen med vitt och ljusa pasteller som röd tråd), men kollektionen övergick snabbt till ett flertal plagg i olika rosa nyanser i satin, glittriga byxor, silver och blekt gul. Den sportiga andan hänger kvar. Det gillar jag.

 

Se visningen i efterhand här:

 

ett försynt hej

\"\"

örhänge - JFR.se Ska visa bättre bild på det och lite annat stuff

 

Jag är kass här. Fullt medveten om det.

Enda anledningen: 10 kg plugg i form av prov efter prov under veckan som gått. Var självklart tvungen att prioritera det och har därför spenderat noll tid framför datorn. Men hej hej, jag lever! Annars? Fick avnjuta en fin födelsedagsbrunch för Karna i förmiddags och varit lycklig över att solen skinit (ignorerar faktumet att det fortfarande är minus ja). Men det märks att våren är på väg nu. Gillart. Känns förresten riktigt soft att jag kan räkna antalet dagar kvar innan en veckas lov, på en hand. 

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaStrandsäkert
e