perfect match

 

 

Kolla, bara KOLLA vad fin min mobil är numera. Tack mamma för snyggaste iPhone-skalet i julklapp! Från Society6. 

 

Mvh, 

Fånigt nöjd tjej 

 

ny artikel

 

 

Har ju helt missat att tipsa om min senaste artikel för Devote's Fashion Corner nu när julfirandet stått i fokus. Klicka på bilden för att frossa i Burgundy by moi en stund! 

 

juldagen

 

 

Hoppas att ni hade en lyckad julafton igår tillsammans med era kära, massa gröt, tomten, skratt och allt vad det innebär. Det hade jag.  

Next: Växjö och ännu mer julfirande. Puss! 

 

julklapp till er

 

Startar julaftonsmorgon med att bjuda er, bästa läsare på lite lyx. Ni får nämligen chansen att ta del av Nellys största mellandagsrea någonsin, två dygn innan den öppnar för allmänheten. Nice va? Så låt er frossa, spika nyårsklädseln eller varför inte unna dig själv något fint - före alla andra. Klicka på bilden eller klicka Här för att komma till rean.  

 

Nu kör vi julafton, en bra sådan. God jul fina ni! Puss. 

 

favvo?

 

Några outfits ur arkivet. Har ni någon favorit? 

 

Kolla in här i morgon bitti igen då det dyker upp en liten julklapp/överraskning till er, perfekt lagom på självaste julafton! G'night 

 

suede and leather

 

Här har ni mig idag. Två flugor (lisor) i en smäll (bild) till och med. Hur mår ni idag? Jag har umgåtts intensivt med soffan de senaste timmarna men snart svirar jag om till något kroppsnära, svart för att äta middag följt av bio tillsammans med pojkvännen ikväll. Favoritsällskapet och lite Sherlock Holmes på det. Blir nog hur bra som helst. Puss!
 

 

SHOOT magazine

 

 

 

 

me by Leonard Gren | www.LeoGren.com | 

 

Första numret av SHOOT magazine finns nu att hitta i tidningshyllorna hos Pressbyrån, Presstop, 7eleven och ICA! Jag syns på omslaget (sista bilden) och i tidningen finner ni en intervju med mig + bilder tagna av fantastiska Leonard Gren. Känns bra. 

 

ja, tack

  

Föll över de här två bilderna och nu måste jag bara fråga om någon av er möjligtvis vet var man kan hitta feta iPhone-skal som dessa?! Det vänstra är bara så himla snyggt. 

 

uppd. 19.24  

Et voilà! Källan till skalen är hittad och det tack vare er, tack! Här hittar ni dem (finns t.o.m. ett med en fjäder, now we talkin'). De finns även att hitta via Urban Outfitters. Upp på önskelistan direkt! 

 

swag

 

 

Så här i juletider har jag tack vare Devote chansen att bjuda er på lite schyssta dealer. Så fram till på nu på måndag (12/12) får ni 200 kr rabatt när ni shoppar skor hos grymma Shoes by Teddy! De glittriga finns i min ägo, nu vill jag ha skon i alla färger (modellen heter "Lisa", hehe). 

 

-Ange rabattkoden "devote" med små bokstäver när du genomför köp. 

 - Här har ni länk till sidan 

 

Passa på att fixa nyårsklackarna eller en julklapp till någon du håller kär! Puss. 

 

Fashion Corner

 

 

Psst...min senaste modeartikel för Fashion Corner ligger uppe! Ja, bilden här talar ju om temat för den här gången: en nostalgitripp genom några utvalda av H&M's samarbeten som varit helt enkelt. Klicka på bilden för att läsa artikeln. Hoppas ni gillart. Puss! 

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://filippaj.devote.se
filippaj
http://cheersarah.devote.se
cheersarah
http://alicem.devote.se
alicem
http://missofie.devote.se
missofie
http://annairene.devote.se
annairene
http://sofiecaroline.devote.se
sofiecaroline
http://citrongul.devote.se
citrongul
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://lisaplace.devote.se