lite vinterläsning?

\"\" 

 

FOR YOU LOVERS. Genom Devote kan jag nu glatt bjussa er, mina goa läsare på ett oemotståndligt prenumerationserjudande! Inte mindre än 3 st nummer av heta STYLEBY inklusive ett fint lack från O.P.I, samt ett snyggt skinnarmband från svenska Mint för lockande 98:- (mot det totala värdet på 426:-). 

 

Ta del av erbjudandet här!
 

ATTITUDE

\"\" 

Ja, för att dra till med en underdrift så är i alla fall helgen räddad! I morgon bitti drar jag tillsammans med Felicia till Stockholm för att hänga på Kistamässan, där Attitude kommer att finnas på plats. Känns som helrätt tajming med en helg med lite extra lyx och chans att tänka på annat. Dessvärre har min dator fått lite schizofrena drag på sistone och behöver lämnas in för att bli sig lik igen men vänta er en fet uppdatering från helgen sen och möjligtvis bloggning från mobilen. Ses vi t.o.m. där kanske? Puss! 

SHOOT cover

\"\"

 

me by Leonard Gren 

 

Minns ni att jag fick äran att göra en omslagplåtning till megafärska SHOOT magazines första nummer för ett tag sedan? Här har ni resultatet! Åtminstone en god förhandstitt innan man kan ta i dess riktiga format. Känns rätt galet. Proffsiga Leonard Gren är det som har plåtat och i tidningen kommer det att finnas ytterligare några bilder på mig + intevju. Tidningen lanseras i hyllan på Pressbyrån, 7eleven, presstop och ICA i december. Lovar att påminna er då!
 

p.s TACK fina, rara, bästa läsare för era stöttande & stärkande kommentarer angående min farfar. Vi tar en dag i taget nu. 

Har inte orkat någonting idag. Världens mest livsförnöjda, min fina farfar, gick bort natten till idag. Han finns inte längre. Känns så overkligt just nu.
 

Hoppas att ni har tålamod med mig, kör igång här snart igen. Ta hand om er, puss. 

20.39

\"\" 

 

\"\" 

 

Iklädd två nya tillskott i garderoben och tre nyanser av svart. En värmande, mjuk halsduk signerad Zara och höga skinn/mockastövlar från Scorett. Resten? Kuvertväska från Monki, jacka från Glitzy, stickad tröja från Bik bok och en assymetrisk klänning som är resultatet av någon minuts fix & klippande här hemma (många minuter*, jag som vänsterhänt tvingades försöka hantera en sax för högerhänta och jag vågar påstå att det finns få saker som får en att känna sig så sjukt hjälp- och värdelös som då, haha). Fred ut, puss 

cat, transparent nails & equipment

\"\" 

 

\"\" 

 

\"\" 

Adding/sharing inspirational photos to the archive (and memory) this evening. First ph by Darren McDonald for Style Stalker (♥), 2nd by Stylorectic and 3rd through Songofstyle. 

dressed in contrasts and feathers

\"\" 

\"\" 

Chrochet dress, H&M. Old boots. Necklace, Ms Bijoux. Feather extension, Style by Tyra. 

autumn leaves

\"\" 

\"\" 

Knitted sweater, Chicy. Jacket, Glitzy. Bag, Scorett. Transparent skirt, originally a dress that i\'ve remade. Rings, H&M. 

 

Är nog beredd att påstå att det är sällan Malmö är så fint som just nu. Alla gula/orange/röda höstlöven är helt enkelt en riktigt schyrre accessoar. Eller så är detta bara något desperat försök att knuffa undan ångesttanken av den kommande kylan. Här har ni i alla fall några dagar gamla bilder från en runda på stan tillsammans med min vän Robin. Bar en kabelstickad favorit som matchar årstiden och köpte skor av ren spontanitet. Spontant är bra, tänkte jag. Nu överväger jag om de är keepers eller ej. Lovar att bjussa på bättre bilder på både tröjan och kjolen. Ha en skön dag loves! Fred ut. 

 

\"\"

Varsågoda, vi ger er Fashion Corner!

\"\" 

Jag har svurit, andats sporadiskt och masserat mina tinningar i en mental fight mellan mig och min dator som tycks vara på väg att säga god natt och krascha. Jobbigt? Väldigt. Dock så mycket jobbigare när man har bästa grejen att dela med sig av... 

 

...för nu är vi igång!! Under natten till igår lanserades nya Devote och rykfärska Fashion Corner. Jag själv som frilansredaktör på modedelen, kommer att stå för ett helt gäng modeartiklar framöver och TJENA vad bra det känns. Klicka på bilden för att komma till nya Fashion Corner och klicka HÄR för att komma till min inledande artikel, där höstens modescen står i fokus. Hoppas att ni gillart! 

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaStrandsäkert
e