17.08 foggy saturday

\"\"\"\"\"\" 

Wide pants, Jenny Skavlan for Bik bok (old). Knitted sweater, Zara. Shoes, Weekday. Jacket, Glitzy (old). Black glittering thing, One teaspoon. Lipstick, Russian red and Brick by M.A.C. 

behind the scenes

\"\" 

\"\" 

\"\" 

Under gårdagen stod det fotografering på schemat så aptidigt på morgonen satte jag mig på tåget till Stockholm. Jag plåtades för kommande, oerhört lovande Shoot Magagazine som grymma Emelie Ohlsson ligger bakom. En extra kul grej? Jo, att detta även blir mitt första omslag!  

Omslaget samt bilder som kommer att synas i samband med ett reportage/intervju i tidningen fotades av ingen mindre än Leonard Gren. DAMN, vad duktig han är alltså. Så himla kul att få chansen att bli fotad av honom. Skulle ha slängt upp det här inlägget igår egentligen men pga av försenat tåg slocknade jag i sängen nära halv tre på natten. Trött men helnöjd, indeed.
 
 

Påminner självklart när tidningen finns ute i tidningshyllan! Första numret släpps i december. 

one teaspoon

\"\" 

 

\"\" 

Den här helgrymma grejen från One Teaspoon är som gjord för att låta sticka fram under något transparent, en herrinspirerad kavaj, eller under djupa ärmhål. Finns hos bland andra WildCouture. 

13.53

\"\" 

Bjussar på en glad bild och säger hej till helgen. Gick upp och gjorde scones till killen min imorse. Därefter har jag glidit runt och känt mig lagom lyxig i ny sidenmorgonrock (t.o.m. tidiga måndagsmorgnarna kommer kännas sweet i den) . Har fått undan lite jobb och nu gör jag mig redo för lunch i stan med några vänner. Hoppas att ni får en skön lördag! Fred ut. 

fake instagram account

Drar det en gång för alla, \"lisaolssonn\" på Instagram är INTE jag. Så snälla, lägg inte till/sluta följa no lifern som snor mina bilder. Har mailat supporten på Instagram om detta. MITT Instagram-konto är än så länge privat. 

 

Please, stop following \"lisaolssonn\" @ Instagram! It\'s not me, just another no lifer who\'s stealing my pictures. MY Instagram account is still private. 

plum/burgundy

\"\" 

 

Med hösten kom suget efter att färgsätta läpparna på köpet. Köpte Make up Store\'s läppenna \"In the flashlight\" i en fin plommonlila/burgundy nyans, något mjukare att applicera och är faktiskt det enda jag bär på bilden ovan. Applicera något transparent mjukgörande ovanpå för att förhindra att det känns \"torrt\".  

Överlag är det dock sällan jag hittar läppstift med mycket pigment som jag tycker sitter bra utan att flagna (faktiskt även make up stores annars).  

Däremot har jag hört positivt om MAC på den fronten, någon som instämmer? Eller har ni någon annan läppfavorit? Är sugen på att uppdatera med ett rött, ett mörkare som denna variant samt ett i en orange nyans. Fred ut! 

en timme med vargar

\"\" 

 

\"\" 

 

\"\" 

ph by me 

 

Ja det är ju inte varje dag en varg kommer fram till en för att bjussa på en kärleksfull kyss i ansiktet. I studentpresent till Nils gav jag nämligen Kolmårdens upplevelse \"Närkontakt med varg\" där man får komma in till deras hägne tillsammans med skötarna. I helgen som gått var det dags och det var det fetaste jag gjort på väldigt länge kan jag lova. Det spelar ingen roll huruvida man är ett fan av vargar eller ej, bara att få komma dem så här nära räcker långt. Speciellt kul att få uppleva det tillsammans med min kärlek också såklart. Lämnade motvilligt, med än större respekt för dessa rovdjur.
 

simplicity

\"\" Blev överröst med ett tiotal tunna, fina silverringar i födelsedagspresent tidigare som är precis vad jag vill bära i höst. Mest för att de passar till allt, är precis så där enkla och bara blir snyggare desto fler man bär på fingrarna. 

metallic

\"\" 

Den går under namnet \"metallic loose tee\" och ja, det säger faktiskt allt. Funkar likväl en trött måndag som en festsugen fredag. Faller snyggt på kroppen och är bara så där assnygg. No more needs. Från Chicy. 

fredagens

\"\" 

\"\" Jeans och kornblå tröja, Zara. Skor, Sixty Seven. Kuvertväska, Monki. Skjorta, H&M. Ring, Nine Citrus, läppar målade med läppenna \"In the Flashlights\" från Make Up Store. 

 

Smaragdgrönt, kornblått och plommonlila - här har ni mig idag! Fred ut. 

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Det är då unga hjärtan dör
e