1-6?

\"\"

 

En samling av det senaste i arkivet. Nu återstår den stora frågan - har ni någon favvo?

Some of my latest outfits. Any favorite?

uppning

\"\"

 

Bättre bild från ett inlägg för några veckor sedan. T-shirt - Urban Outfitters, svart lurvig grej - Modekungen.se, örhängen - Ur & Penn. Under gårdagen var det bara dans, dans och dans som stod på schemat. Körde olika pass hela dagen och framöver blir det bl.a. ett pass Ragga i veckan. Peppad brud här. Nu: Lite jobb, lite söndagschill och lite morotskaka.

nada

Kudden var min bästa vän igår. Mådde helkonstigt och gick och la mig för att \"bara blunda lite\". Somnade som en stock strax efter kl 8. Totalt utmattad. Även idag är jag orkeslös och skulle lätt offra en lilltå för att få lägga mig, men måste istället få gjort det som förblev ogjort igår. Vad händer med mig? Blir ju avundsjuk på dagisbarn som har sovstund inlagt i deras \"scheman\". Gillar inte att klaga här egentligen heller men ja, det får bli en engångsföreteelse.

 

nu ska jag lyssna på blue foundation och dricka te

 

a bientot kära ni

jag kom inte på någon rubrik

\"\"

Gamla jeans, Converse, fakepäls - H&M, linne - Acne, hatt + örhängen - Bikbok

 

\"Är bilderna gamla för jag ser ingen snö?\". Fick några kommentarer häromdagen lik den här och sanningen lyder faktiskt - Malmö är fritt från snö! Hur gött? Igår bokade jag tågbiljetter till Stockholm för att nästa vecka dra upp tillsammans med Karna för att gå på Finest Awards på kvällen och bocka av ett jobbmöte på Devote dagen därpå (+a på ett besök på beyond retro eller två också så är vi hemma). Sweet.

 

P.s Glömt inte bort att lägga en röst på mig om ni vill under kategorin \"Årets modeblogg\" - här! En röst om dagen räknas. Röstningen avslutas på måndag.

Don\'t forget to vote for me as \"best fashion blog of the year\" (\"Årets modeblogg\" in swedish) - here! One vote counts each day.


mums

\"\"

 

Fortfarande bäst, med god marginal. Skulle kunna käka nudlar i ett halvår för detta. Acne resort 2011 ++++

 

ph: style.com

the moon is never bigger than your thumb

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Kängor, shorts - American Apparel, skjorta med öppna axlar - Weekday, halsduk - Zara, fuskpäls - H&M, örhänge - Ur & Penn, läppstift (som fick komma på lite i efterhand) - Make Up Store i färgen \"Dare\". 

 

Fred ut

two-piece

\"\"

 

\"\"

 

En stackars bortglömd ring från Style by Tyra. Två flugor i en smäll? Yep. Gissar att ringen på pekfingret också är tänkt att bära som vanligt, men gillade nästan den här idén bättre. Inte så obekvämt som det må se ut heller för den delen.

@ moi

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Det här känns liksom nästan lite intimt på nått vis. Men - lite så här ser utvalda bitar ut hos mig!

Den synliga delen av min garderob, mysbelysningen à la Ernst Kirchsteiger med mera. En byrå, soffan, liljan i fönstret och lite golv saknas på bild. Men med det sagt har jag nog ringat in mitt revir.

neon + vitt

\"\"

 

\"\"

1. Vogue Spain February 2010. 2. Helmut Lang s/s ready to wear 2011. 3. Nelly Trend, bild hittad hos Lowe


Skorna. De är farliga, men inte minst rådiggar jag dem. Skulle inte backa för att bära dem tillsammans med ljusa plagg, gärna vitt på vitt. Lite av en vårdröm. Kommer att säljas under Nelly Trend som lanseras i Februari. Tills dess, men bara tills dess lyder jag \"se, men inte röra\".

Förövrigt har jag inte mycket tid över de närmsta dagarna. Har placerat näsan i historiaboken för att stanna mellan inlämningar som måste prioriteras och telefonsamtal som ska bockas av. Men ni ska veta att jag gör mitt yttersta för att hinna med allt. Tack för era fina kommentarer! ♥

ear cuff

\"\"

 

Zup! Har fått en hel drös frågor om den här grejen - earcuffen i mitten av örat. Mamma hittade den till mig på en julmarknad över i Köpenhamn (tack mamma!) så dessvärre finns nog inte just den här att hitta i butik. Däremot vet jag att Glitter har haft/har någon i sitt sortiment och även ebay, även om många känner att det kan vara lite risky business. En earcuff placeras ungefär som en klämma och är justerbar, vilket betyder att den alltså inte kräver någon piercing. Ett minus dock: Det är tyvärr mer smärta än kärlek i att bära den efter ett tag eftersom att den skaver (här är ett ypperligt tillfälle att använda ett klyschigt ordspråk). Men fortfarande, fett fint.

 

I have received plenty of questions about this little fella, the earcuff on the top of my ear. My mother got it for me at a temporary market over in Copenhagen near Christmas (thanks mum <3). It\'s adjustable and placed almost like a clip. For short - no need for a piercing. One bad thing though: It hurts like hell after a while. But still, really nice!

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaUnder 500-lappen
e