keeper?

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Vi liksom matchade varandra på en gång, jackan och jag. Mjuk och varm tack vare fodret i fårull. Skiftar lite i grått, och har detaljer (som liksom resten av jackan gör sig betydligt bättre i verkligheten) som linjer längs hela ryggen. Awsome. Köpte den inne på Topshop i Lund för ca 900 kronor. Ordninariepris 1 200 kronor.

 

Idag är jag trött, riktigt trött. Men efter en lyckad helg är det värt det! Är det förresten någon av er som äger ett par Reebok easytone? Betyg i så fall? Jag har behövt investera i ett par nya träningsskor i över ett halvår och ja, nu är det dags. Är sugen på ett par easytone...har hört att de inte är tänkta att springa i utan för att öka ben- och assträningen. Men vem klagar? Thumbs up!

my shoes they need to move

\"\"

 

\"\"

 

Nya kilklackar från Vivistyle.se. Satin över foten, fina detaljer. Och massa +++ för att de är så lätta att gå i sen.

strong pieces

\"\"

 

\"\"

 

Sprillans nytt av duktiga Jennifer Forsberg på http://jfr.webb.se/. Jag gillart! Mycket. Och som den fjäderfantast jag är skulle jag lätt kunna få ihop en hel fågel om jag så samlade ihop mina fjäderörhängen. Dregglar lite över Topshop\'s alla i big size. Annars har helgen hittills inte kunnat vara bättre egentligen! Igår kväll bjöd Nils ut mig på restaurang eftersom jag fyllde år tidigare i veckan, kvällen fortsatte med lite häng hos Fabian och därefter 10 timmars sömn. Skönt. Har precis tänt några machaller, kopplat i högtalarna och samlat ihop mina goa vänner för att fira ännu mer ikväll! Ha en skön kväll godingar!

puss

\"\"

TACK för era ord och över fantastiska 600 gratulationer!! Blev kidnappad på dagen av två godingar som köpt tårta, värda vänner och allmänt mysig kväll. Tack!


But Houston, we have a problem. Min vilja att blogga är stor, men fantasin och hela praktiska biten har råkat snooza lite för länge under veckan if ya nama saying. Men jag vill! Så inte mer än rätt frågar jag er: Vad vill ni se mer av i bloggen? Vilka detaljer/inlägg lyfter mitt innehåll här? Berätta för mig!

B-DAY

\"\"

20 september.

 

Extra glad tjej idag. För idag är det min födelsedag!!!!!!!1

elephant gun

\"\"

 

\"\"

Boots och sjal - Monki, väska - Lindex, tröja - Gina tricot, hatt - lånad, smycken - en jäkla massa ställen, avklippta shorts - Acne.

 

Nästan 3 veckor gamla bilder som glömts bort kan väl passa bra nu? Och vilket fint litet genomgående tema det blev med bannern + det här inlägget nu. Annars? Kort och gott, inte många knop gjorda idag. Men har mail att beta av och bilder att klicka av om det inte hinner bli för mörkt. Och förresten! Imojjon fyllej ja åer!

+++

\"\"

 

\"\"

 

Visst är andra bilden fantastiskt vacker? Ser ju nästan ut som att jag rullar längs gatan (fel: det är precis vad jag gör). Skjorta och skor från weekday, avklippta shorts från acne + lite annat kul som redan nämnts en bit ner. Hur har er vecka varit so far? Min har bestått av regn, bortblåsta men så värt det fikapengar mellan lektionerna, träning, med mera med mera. Och imorgon är det dags för fredag igen! Funderar på om jag ska svänga förbi och se när de sprutar ketchup på Felicia under deras insparsklekar imorgon eller ej. Underbar syn. Nej nu skojar jag bara, lite...

 

Big löööv!

S/S 2011 Alexander Wang, igen

\"\"

 

Bästa stylingen, lätt. Blank hy. Näsringen. Och den vita målafärg förstås. 100 poäng!

 

ph: vogue.com

ringfingret

\"\"

 

\"\"

 

Översta bilden fr vänster: Tjallamalla x2, H&M.

 

Renen och den djuplila stenen är min senaste fångst. Fint med guldigt! Och allt för att skona er från ett trött jag och det mest osammanhängade inlägget of the year så förflyttar jag mig till sängen nu. Natti! Och ni är, påtal om detta - guld!

these streets have too many names

\"\"

 

\"\"

 

ph: through weheartit.com. Grafitgrå skjorta med öppna axlar - weekday, avklippta shorts från Acne (som bara blir snyggare och snyggare i slitningen ju mer jag använder dem, guld ju!) väska - H&M, armband - Fellanche, ringar - Tjallamalla och skor - weekday.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e