golli läsare

\"\"

 

\"\"

 

Andra bilden, så jävla ful hahaha...

 

Kommer ni ihåg inlägget där jag efterlyste gråa låga converse eftersom jag inte lyckades hitta dem i rätt storlek? En tjej vid namn Emma mailade mig senare och sa att hon kunde haffa ett par åt mig när hon ändå skulle dra till LA. Hur snäll tjej? Och billigt och bra i jämförelse med priset i Sverige. Tack så jättemycket än en gång Emma! Nu äger jag äntligen mina Canvas Oxare. Glad tjej, hej!


p.s ringen är köpt på Tjallamalla. Såg bara en i deras butik här i Malmö.

metall x2

\"\"

Jeans och skor - köpta på Bershka i Barcelona, linne - weekday, väska - lindex, lånad kavaj (slutsåld) och likadana armband på vardera arm - H&M. Och en tvåfingerring.

 

När jag bara införskaffat mig en liten kompaktkamera som inte väger ett ton att bära runt lovar jag att maxa stilkategorin mer. Dels för er skull, såklart, men också för att jag tycker att det är bland det roligaste att dela med mig av i bloggen. Men här har ni! Well...annars? Ikväll drog rutinen av träning med cheerleadingen igång igen på nytt efter uppehåll = gör.lite.ont.att.röra.sig (redan). Och om inte planen att somna inom en kvart ska spricka så passar det alldeles perfekt för mig att avsluta här. Klockan ringer alldeles för tidigt imorgonbitti...snyft. Sov gott loves!

graphical/red piece

\"\"

 

Hej bananaz! Igårkväll kom officiellt hösten (vintern* snarare) hit. Skämtade om \"fram med vinterjackan då alltså!\" men det visade sig att det var precis så att jag inte frös i min fuskpäls igåkväll. 9 grader på kvällarna? I augusti? Inte okej. Alls. Har hunnit trycka i mig lite brunch, halkat i trappan och sen skrattat åt mig själv i min ensamhet och rullat musik i högtalarna. Och i vilken sekund som helst kommer Karna hit! Sen blir det stan några timmar. Ha en härlig dag allihop!

 

Fred ut!

trucks

\"\"

 

\"\"

Erin Wasson -

 

Malmöfestivalen har sagt hejdå för i år. Miike Snow var bland många andra artister fett ös. Och jag måste bara tacka så hemskt mycket till alla läsare som kom fram och tog bild/snackade efter Oskar Linnros konsert. Det händer att ni kommer fram då och då och hälsar men jävlar vad många ni var den här gången! Blev helt chockad! Goaste läsarna jag har, helt klart. Ni som tog bild får gärna skicka till mig. Puss! Det var nog allt för stunden, så nu låter vi kvinnan här ovanför vara fortsatt förbaskat snygg istället. Later alla coola kidz!

paper planes

\"\"

 

\"\"

shorts - hemlagat, body - H&M, örhänge - fashionology.nl, ringar - Barcelona och Cocoo. Läpparna är Make Up Stores \"dare\".

NEW! Lisaplace.blogg@gmail.com

Efter allt problem med min mail häromveckan pga hackers byter jag nu. Så, vill ni komma i kontakt med mig i framtiden angående bloggen/samarbete/vadsomhelst, kontakta mig mer än gärna på:

 

Lisaplace.blogg@gmail.com

 

(Om du har mailat mig nyligen men inte fått svar, maila gärna om till den nya)

 


 

New emailadress! If you have anything on your mind concerning my blog/partnerships/other, please contact me at: Lisaplace.blogg@gmail.com

hakuna matata

\"\"

 

\"\"

tröjan är second hand

 

Ey bananaz! Jag måste börja med ett förlåt för uppdateringsbiten. Jag har bara inte varit på humör. Vill inte gå in på varför. Och bortsett från det har jag bl.a varit upptagen med att städa med laget på Malmöfestivalen. Alla coola kidz bär ju neongula västar och soppåsar, inte sant? Annars då? Jag sov länge och gott intill min favoritfamn och nu sitter jag och tar mig igenom lite mail medan jag lyssnar på \"Hakuna Matata\" och andra nostalgiframkallande låtar. Ikväll ska jag dansa till Maskinen och Shout out louds i stan. Fint! Hur mår ni idag?

an inception

\"\"

 

\"\"

Tröja - JC, avklippta shorts - Acne, hårscarf - H&M, tjurhalsband - bikbok, ringar och halsband - köpta på diverse platser.

 

Hey puddings! Mitt sommarlov drar sig mot sitt slut. I morgon börjar jag pendla för att läsa sam-media på LBS i Lund! Så numera kommer jag att gå under alteregot \"hurtbullen\" tack vare alla tidiga morgnar och pendlande. Känner 0 pers där. Noll! Men kul att träffa massa nya människor! Så det ska väl gå bra hoppas jag. Och samtidigt som det känns som att sommarlovet passerat i 190 km/h har jag verkligen fått ut allt jag önskat. Rest, varit spontan, blivit kär, dansat, skrattat och umgåtts inpå småtimmarna. Levt. Och på fredag drar Malmöfestivalen igång! Trött på upplägget men laddar inför några artister. Och i morgon kväll vankas 18-årsfääst! Inte slut på det roliga än alltså. En hel del på gång. Men idag? Yes, idag tänker jag bara chilla järnet.

16-18 augusti

\"\"

 

\"\"

 

 

 

 

 

\"\"

 

 

16 augusti står det i kalendern idag. Modeveckan i Stockholm drar igång! Kul att jag bor i Malmö just nu. Och kul att jag har en skola att gå till den 18:e. Nä, allvarligt talat suger det. Men så här ser schemat över visningarna ut. Bortsett från alla showrooms, vernissager, mingel/etc såklart. Jag följer så gott det går med online-läsning direkt från soffan.

questions?

\"\"

 

\"\"

 

Ey kära läsare! För det första: Tack för alla fina kommentarer <3 För det andra: Är det inte dags för en frågestund?Fråga något helt crazy eller fullt normalt så väljer jag ut ett antal att svara på här sen (jag svarar inte på för personliga frågor, så tänk en extra gång innan om det faktiskt är relevant att svara på offentligt).

 

Ask me anything!

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Tonårstvodden #4Fredagsprofilen: Daniel RedgertDet är då unga hjärtan dör
e