påtal om neon...

\"\"

 

\"\"

 

Hej alla coola kids! (nu pajade jag vad som skulle kunnat bli en snygg inledning på inlägget med rubriken och allt men...) I alla fall, påtal om neon några inlägg ner alltså. Jag har gått och blivit lite crazy bananas i det här linnet i en fin neongul nyans från weekday. Väldigt luftigt och skönt. Funkar likväl som \"sticka-ner-och-handla-mjölk-snabbt-linne\" som något mer uppklätt till fest. Och jag vill minnas att det kostade mig drygt hundra kronor. Tips! Under bär jag en bra grej från bikbok för femtiolappen också som finns, förutom i svart även nudefärgad. Hmm, det var nog allt för stunden. Och kolla vad mitt hår har växt! *glad_tjej_94*

Puss och kram

sketched wings

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Erin Wasson x RVCA

simply beautiful, love the draws

knokk, uplifting apparel

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Modeller: Jag, Jakob + Jennie och Fille från Bounce (och random tant på stan på bild 2). Fotograf: Jessica Wikström. Assistent: Rasmus Wikström. MUA: Jenny Lindholm.

 

Hann aldrig visa er resultatet från plåtningen för Knokk\'s T-shirtkollektion i maj innan jag stack till Barca. Jag hade ju som ni kanske minns tajmat in halsfluss och feber (fab) men kunde tack och lov ta mig upp till Stockholm och genomföra dagen ändå. Och visst blev det grymt?! Jag kan inte nog poängtera vilket härligt team det var som låg bakom den här plåtningen, och framför allt bröderna Marcus och Tobias som ligger bakom Knokk. Världens skönaste och ett imponerande arbete de båda för! Därför känns det extra roligt att få vara en Knokker och ansikte utåt för detta. Tack igen!

 

Kolla in nya sajten som ligger uppe hos dem, på Knokk.se...där hittar ni hela kollektionen/klockorna/etc

gotta love this

 

Klipp från juni 2009. Hoffmaestro kör Highwayman live. Och de gör det lite bättre än alla andra.

 

Löjligt bra.

accentfärg: neon

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

ph: ur cover magazine, monki, Dree Hemingway klädd i Valentino

wet asphalt, spontaneity and lukewarm nights

 

\"\"

 

\"\"

 

Sommarlov.

 

Man vänder på dygnet därför att man faktiskt kan. Nattbad blir till en ny vana. Vara spontan. Ja, framför allt spontaniteten. Att äta brunch tillsammans med vänner och sedan låta dagen mynna ut i vad endast humöret är kapten över. Låta huden möta havsytan. Tveka för en sekund. Doppa sig i nästa. Torka på en uppvärmd brygga. Ljumma kvällar. Ljusa kvällar. Hår som luktar svagt av grillat. Den lukten man helst vill bli av med, ni vet? Men samma lukt som påminner en om något så värt i mörka oktober. Sand i skorna. Att göra absolut ingenting. Att näst intill bli sambos med sina närmaste. Lukten av blöt asfalt efter ett ösregn. Känslan av att ingenting är omöjligt nu. Man är kapabel till allt. Bosätta sig i kompisars sommarstugor och umgås. Grilla, skratta, leva i nuet. Just för att vad som sker imorgon inte har någon betydelse just då. Man bara är. Känna lukten av solkräm. Och solbränd hud. Göra sandänglar. Cykla barfota. Sluta ögonen i kvällssolen. Känna stunden. Utbrista \"Ååh åh minns ni?\" när vissa låtar sätts igång för att det påminner en om...ja, sommaren. 

 

Så nu ska jag fortsätta njuta,

 

och leva i vad som kallas: Sommarlov.

blue feathers

\"\"

me by Hanna Notsten

 

Titta titta titta, vad fint! Landade i mailen idag. TACK Hanna, impad är bara förnamnet.

good times

\"\"

 

Det här har jag ägnat varma eftermiddagar åt i sommarstugan: Cover, litervis av vatten, min keliga katt (som fäller hår något enormt i värmen! Skulle räcka till en ny tupé till Donald Trump, lätt) och Hoffmaestro. Och en solstol på det också. Sammanfattar: Soft!

om man vore pojken med guldbyxorna

\"\"

 

ph: oaknyc.com

 

Ja men en clutch signad Alexander Wang vore väl nåt? Den här luktar lite perfektion. Dragkedjor har liksom en tendens att göra saker till en 10-poängare. +++

försök 568241, ungefär

Hej vänner! Andra enda tillfället under de senaste dagarna som verktygsfältet inte gått och gömt sig någonstans och hindrat mig från att uppdatera. Sjukt irri. Kliar lite i fingrarna nu, speciellt när jag har ca 7 inlägg på tur att slänga upp. Så ni kan väl hålla tummarna med mig? Hej så länge!

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e