IRO s/s 2010

\"\"

iro s/s 2010

 

Låt mig gå runt iklädd det här och det hade varit en ren fröjd att gå ut och slänga soporna. Jag vill ha allt, rubbet. Och helst kapa looken på första bilden rakt av. Fina snitt, jordnära färger och enkelt. Ja bärbart helt enkelt! Och rent i farten när jag taggar inför Barcelona på fredag såg jag att de har återförsäljare på 3 ställen där. Kan bli farligt...

Characterize the evening

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

ph: Felicia

 

...och så var det ju midsommar också! Här ovan följer bilder från första delen av fredagen i Ellens trädgård i form av en grym middag och terasshäng innan kvällen fortsatte hos Kalle. Hade ni en lyckad kväll?

Lägesrapport:

\"\"

 

Nej, jag har inte blivit kidnappad eller fått solsting i värmen och glömt hur man uppdaterar. Det blev bara någon sorts midsommarbreak här för några dar (bilder kommer). Så nu har jag laddat batterierna!


I veckan ska jag bl.a hinna med en avskedsfest, svara på drygt 200 mail, en runda på stan för att haffa en bikini och sedan packa inför fredag då jag sticker till Barcelona för en weekend tillsammans med mamma och min syster. Bättre än bara helt ok alltså! Så...vad får vi absolut inte missa av Barcelona? Tips på kul shopping, bra matställen?

These days

\"\"

Pannband - Zara, örhänge - item.blogg.se

 

Nytt att hänga i öronen (fel: örat, det ena växte ju igen) av duktiga Johanna på item.blogg.se. Annars då? Dessa dagar lever jag i princip på D-vitamin från solen, bra musik, ett omvänt dygn, bra människor och...ja, tillvaron känns helt enkelt jäkligt bra just nu! Hoppas att ni får en skön kväll! Puss och kram, fred ut, simma lugnt osv osv

Under 500-lappen

\"\"

 

Den här veckans sak med en prislapp på under 500 kr är lite utav en note åt mig själv också att lyfta på röven och faktiskt köpa mig en snygg ordentlig plånbok (3-liters fryspåsar är inte en fungerande nödlösning längre). Men den här var ju nåt! Från Topshop för cirkus 350 kronor. 21 cm på bredden, finns i brunt också. Fint!


Latest shots

\"\"

Fint i taket i Felicias rum

 

\"\"

Den här hunden vet hur man chillar

 

\"\"

Jag har fallit in i någon slags mönsterhysteri på sistone. Här båda bitarna från H&M, visar senare

 

\"\"

Hej! (bär bara lite brun ögonskugga i ögonvrån som enda smink här för den nyfikne)

 

\"\"

Glad tjej, ehh...

 

\"\"

 

\"\"

Visst, Felicia må vara dålig på att hålla koll på sina grejer alltid med kvinnan har koppel på sin longboard haha...

 

Har hängt en del hemma hos Felicia på sistone, och lite så här kan det se ut då. \"God morgon\" och ha en skön dag alla!

Var?

\"\"

ph: Brandos.se

 

Kära läsare, I need som help. Är på jakt efter ett par nya converse att ersätta min nuvarande \"vita\" som varit med mig i Malmö såsom Italien och när jag hoppade Bungy i Nya Zeeland. Det syns att de hängt med ett tag alltså.

 

Ett par låga Converse i grått, \"All Star Canvas Ox\" är vad jag har i radarn nu. Men var finns de?! Ett par 44or till mina 36,5/37or skulle se skumt ut så, har ni tips så kan ni väl säga hej och tipsa mig i kommentarsfältet? Hade varit GULD! Pöss

Just idag är jag stark

\"\"

 

Japp, så här känner jag mig idag. Eller som Kenta skulle sagt i den här låten. God morgon people och hoppas att ni får en skön dag!

Do you dare?

\"\"

 

\"\"

 

Smink är ju inte direkt mina hemtrakter (\"inte direkt\"? Pff vad snackar jag om, inte alls snarare) vanligtvis men jag tänkte bara dela med mig av en bra grej: Enda sedan jag såg Abbey Lee\'s tuggummirosa doppade hår i Australienska Vogue i mars har jag fastnat för läppar i samma orange ton. Svängde förbi Make Up Store och deras läppstift i färgen \"Dare\" är i princip identisk med färgen i reportaget, och grym till solbränd hud nu. Så, skippar man de hudnära tonerna tycker jag ett i en orange ton är askalas. Och lite roligare än bara rött ju.


\"\"

 

(klickbara)

Grids and suede

\"\"

 

\"\"

 

T-shirt - Monki, kavaj - gammal, shorts - American Apparel, väska - second hand, skor - Mjus (grymt fina! Bättre bild kommer), halsband - H&M.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e