IN FULL REGALIA

 

 

Håller The Ark's senaste album i mina händer. Har haft en viss förkärlek till deras musik så långt tillbaka i tiden jag kan minnas och dog lite när jag hörde att de hade planer på att släppa nytt. Har inte hunnit lyssna igenom hela men det känns väldigt, ja - The Ark liksom. Nu drar jag till Beddinge med en massa fint folk för en fab helg och valborgsfirande. Hemma imorgon, ev på söndag. Ha en kickass valborg allihop! Tack för att ni läser min blogg! Guld värt för mig.


 

ARMOUR

 


 

 

Nytt på ringfronten. Älskar att den maffiga i silvriga påminner om en rustning. Fr vänster: Cocoo, Tjallamalla, Cocoo

 

A SHADED VIEW

 

+ Vill ni veta lite kort vad jag har att säga om solglasögon i vår så kan ni läsa Hotspot-Karolines senaste Buzz på Rodeo här!


Nu: I'm off för träning! Kommer seriöst att somna på vägen dit, behöver en powernap och en bra film...

 

UNDER 500-LAPPEN

 

Den här veckans grej för under femhundringen är något att hänga i öronen. "Come to mama" känner jag! Älskar den askgrå färgen på fjädrarna. Från Topshop för ca 200 SEK.

 

SUEDE JACKET

 

Långklänning - H&M, mockajacka - Gina tricot, grön bandeau (syns knappt) - Monki, örhänge - Fashionology.nl, ringar - Tjallamalla, Cocoo, Hong Kong.

 

Okej, nästan komiskt hur klumpig jag är ibland. Lämnade datorn i bilen imorse helt utan tanke på att pappa skulle till Blekinge över dagen = datorlös tills för bara en liten stund sedan. Men nu så! Och efter en helg tillsammans med mina favoriter, solande på trädäcket och smoothie till frulle känns det faktiskt inte så dumt att starta en ny vecka. Goodnight people! xx

 

BUBBLEGUM

 

Jag vet inte HUR många gånger jag kollat på den här bilden sen jag sparade ner den. Tappade räkningen efter 127 gånger någonting. Abbey Lee i Vogue Australia March 2010.

 

SÖNDAG

 

 

No makeup.

Heeeey darlings! Tänkte bara önska er en härlig söndag. Jag lyssnar på Tingsek och tänkte ligga och lapa lite sol någon timme efter en vinter med underskott av D-vitamin. Gött mos. Hörs senare!

 

YESYESYES

Hur fin lägenhet?!


"Feliciaaaa!! Jag har frukost till dig!" Hahaha dör...


 

Vattnet i kanalen är ju kanske inte nåt man skulle hitta i hälsokällorna i bergslagen men - det bara lyste vår idag! Kolla bara!


försöker väl se hård ut eller nåt


hard working man på Redfellas

 


 

Vilken perfekt helg jag haft hittills, damn! Har bara haft en så grym känsla i kroppen hela dagen. Igår hängde jag, Felicia, Nina, Ellen och Jonna hemma hos Carl-Johan hela kvällen. Världens bästa är de. Somnade i en hög av armar och ben och drog ut i solen på stan runt tolv idag när cj skulle iväg och jobba. Svängde förbi honom på redfellas juicebar för att pausa med smoothies och prat med Felicia. Och lönehelg + solsken i stan = ja ni kan ju gissa själva. Men bra dag, riktigt bra.

 

KHAKI/SVART

 

HÖG APSNYGGHETS-FAKTOR. Den khakifärgade långa från Topshop i delvis kashmir för cirkus 400 SEK som jag beställde häromveckan och en annan, svart från H&M för 99 spänn. Fint. Visar hur jag tänker matcha dem soon!

 

I INKORGEN...

+ illustrerad av Beatrice Kerttu


Känner ni igen bilden? Samma bild fast illustrerad av duktige Beatrice låg i inkorgen häromdagen. Riktigt impad. TACK snälla igen! Om inte sånt här gör en glad borde man söka hjälp...

 

ps. jag har fått äran att gästblogga lite, hos ingen mindre än Jakob!

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://lisaplace.devote.se