FINT SKIT

\"\"

+ Ledighet.

+ Scones som brunch.

+ Ett samtal med roliga nyheter senare och jag är taggad upp till hårfästet inför en kommande grej. Kommer bli asbra!

+ Reprisen av Hollywoodfruarna (Maria i mitt <3) Funderar starkt på att starta en egen Maria Montazami-kategori för alla minnesvärda citat...

+ Era kommentarer.

UNDER 500-LAPPEN

\"\"

...den här veckan har jag valt ut ett par skor som fick mitt hjärta att slå ett extra slag när jag såg dem i butik för första gången. Att de ser lite sportinspirerade ut gör hela grejen! Som en nätbrynja nästan. Dina i svart alt beige för 399:- på H&M.

SWEET LITTLE THING

\"\"

(Bild tagen med Sony's nya 'Bloggie')

Varför varför VARFÖR skulle jag tvunget prova mockajackan på weekday?!! Blöö.

+

\"\"

\"\"

\"\"

Shorts American Apparel, skjorta från Modekungen.se, jacka (som jag fortfarande vill pimpa!) från Zara, väska Chicy.se, converse och ringar/smycken från diverse ställen som Cocoo, Hong Kong, Ms by Us och Thailand.

NOMINERAD!

\"\"

A Perfect Guide har nominerat mig i deras tävling "Sveriges bäst klädda modebloggare". Stort tack! Om ni vill göra mig glad och rösta på mig - gå in och skicka din röst här!

Translation!! A Perfect Guide has nominated me in their competition "Sweden's best dressed fashion blogger". If you wanna make me happy and vote for me, do it here!

FYRA TIMMAR OCH EN FALAFEL SENARE

\"\"

\"\"

Fin tjej. 

\"\"

Jag står och väntar på bussen. Den kommer om 8 minuter. Fryser lite lätt i mina transparenta strumpbyxor. Slänger en hastig blick bakom min axel. Får syn på en kiosk. Läser "stor falafel med fetaost" på en gul skylt. Som hittat tänker jag! Och jag ser väl rätt nöjd ut här?

\"\"

Karnas fingrar och ett paket Denniskorvar (förlåt haha) redigering: moi

\"\"

Såg en snygg håraccessoar/brosch inne på Tjallamalla... 

\"\"

...och en helt fantastiskt fin ring som föreställde ett huvud av en leopard. 

\"\"

Fikade på en uteservering för första gången i år. Hur skönt?

Så, det här var några timmar av min dag i bilder! 

SOLDIER

\"\"

\"\"

Höll ju nästan på att glömma! En silvrig sak fin som snus som blev min tidigare i höstas, från Topshop. Känns nästan lite som att bära en rustning. Paljetterna väger ju en del tillsammans om man säger så. Hej!

HELLO SATURDAY

\"\"

\"\"

(Älskar andra bilden hahaha)

Felicia, all kärlek till dig! Har varit hemma hos farmor och farfar över dagen och som vanligt ätit en massa god mat. Rullade i princip hem till Malmö igen mätt och jäkligt belåten och nu ska jag strax iväg för kvällen och fira bästa Jonna som fyller år. Önskar er alla en kickass lördagskväll!

ACNE SHOWROOM A/W 2010

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

ph: samtliga lånade av http://caroline.feber.se

Igår visade Acne upp sin största kollektion någonsin inför hösten/vintern 2010, och en fantastisk sådan! Jag själv var inte på plats men jag vill ha minst 1/2 av det här. Eller nä, nu ljuger jag...vi säger så här istället: Jag vill ha allt. Får ju nästan (nästan) en att längta lite efter hösten nu. Och Acne som så alltid annars - awesome bananas!

Ha en underbar fredagskväll allihop! PUSS

TORSDAG

\"\"

Print screen från ett av alla härliga Skype-samtal med underbara Jakob...

Hej dudes! Gårdagen innehöll våfflor hemma hos Karna eftersom att vi "råkade" tro att våffeldagen var igår. Senare på kvällen hamnade jag tillsammans med Ellen hemma hos Felicia där vi såg filmen "Allt för min syster". Kan vara en av världens vackraste filmer som fick hela Niagarafallen att rinna nerför mina kinder (se den se den se den!).

Nu: Time for waffles! Ja, igen...

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e