NZ

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ph: New Zealand/by me

Bild 1 och 2 tog jag (genom bilrutan faktiskt) på sydön nära där flera scener i Sagan om ringen filmerna har spelats in och regnskogen på sista bilden är tagen bara några mil därifrån. Även fast man aldrig hann vänja sig blev synen att ha djungel och palmer på sin vänstra sida och alpertoppar på andra fullt normalt. Känns väldigt avlägset nu. Vääldigt avlägset...

HEY Y\'ALL

\"\"

\"\"

Visst ser jag macho ut med mustasch? Lite som mannen på pizzakartongerna som någon sa. Hur mår ni idag vänner? Dagens stora wow måste väl i alla fall vara att det är SOLIGT ute (!) Så här efter flera månaders solförmörkelse hade jag nästan glömt att solljus existerade. Men kolla nu bara? Trevligt återseende. Igårkväll innan jag drog hemifrån fixade jag ihop örhänget på bilderna. Fäste fjädern och några kedjor från ett halsband i ett gammalt örhänge istället. I like very mucho! Annars, en riktig segis söndag idag. Fler Nya Zeeland bilder kommer!

ACNE STUFF

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Hämtade ut mitt paket från Acne i förrgår. Linnet luktar perfektion och skorna gör mig seriöst knäsvag. Jag känner liksom hur ett helt zoo skriker i magen på mig bara jag ser på dem. Shit vad fjollig jag är, men ni förstår (eller?). För HUR snygga är de inte?! Saftigt pris, men jag ångrar mig inte en sekund. Jag ska gifta mig i de här skorna helt enkelt. Hej!

BLOGLOVIN\'

\"\"

Hej blöggen! Kom nyss innanför dörren efter en fika i malmöstad. Lyssnar på gamla The Ark låtar och värmer mat i mikron. Och jag är glad - ni har blivit många som prenumererar på min blogg nu. Över 13 000! Och jag vet att ni är fler som läser. Så om ni inte redan följer min blogg via Bloglovin' kan ni enkelt göra det här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/6323/lisaplace

Tack ♥

DETAILS

\"\"

\"\"

Skor från Weekday, tights från H&M, väska Lindex, armband från MsBijoux (JÄTTEFINT! Visar tydligare bild på det sen), väst Karnas från Thailand, skjorta från H&M trend och fuskpälsen. Och en massa hår i fejjan av blåsten då.

SOFTA BANANER

Jag har räknat ut att jag har spenderat över 2 hela dygn i soffan den här veckan. Är det nu man får liggsår? 2 dygn = 48 timmar = typ 40 timmar för mycket. Jag är liksom inte van vid att ha så här mycket ledig tid över annars. Så nu när jag väl har det vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen eller göra.

Men, det känns faktiskt väldigt värt det. Ett chill pill och några softa bananer är mitt motto i livet den här veckan. 

(läs: för många timmar över resulterar ibland i att man gör dessa extremt meningslösa uträkningar)

NÅGON?

\"\"

ph: Karoline/radarzine.com/fashion-flash

Finns det någon vänlig själ som skulle kunna haffa dessa bågarna åt mig innan de tar slut helt på H&M? Karoline skrev att hon sett dem på Hamngatan 22 i huvudstaden igår. Och jag skulle bli lite ledsen i ögat om jag missar dem.

Jag står självklart för kostnad och frakt. Maila mig!

IGÅR DÅ

\"\"

\"\"

\"\"

\"\" 

\"\"

Det blev några härliga timmar på stan igår! (1) Fina Karna och Julia som var på besök här i Malmö under gårdagen. (2) Felicias fotspår, hahaha... (3) Jag och Julia uttrycker lite olika känslor. Jag med "tyck-synd-om-mig" minen eftersom att min väska precis gått sönder. Jag lovar att det vilar någon slags förbannelse över mig. Varje (och då menar jag verkligen varenda) väska jag någonsin ägt lyckas jag ta sönder på ett eller annat sätt. Trodde att den här gången skulle bli annorlunda, men nej. (4) Hamnade inne på T-shirt store en stund medan Felicia provade ut tröjor. Och en sneakpeak av nöjesguiden med snygga Rebecca på framsidan.

SVAREN #1

Är du nöjd med ProActiv? Mycket! Jag har ju däremot aldrig haft någon problemhy men jag märker skillnad ändå, framför allt att min hy har fått betydligt mer lyster. Glömmer jag att använda produkterna en morgon kan jag gå runt och klia mig på skallen resten av dagen och undra vad fasen jag glömt ta med mig/glömt göra. Det har liksom blivit en rutin.

Hi Lisa, do you have twitter? No I don't. But someone is still (?) pretending to be me at twitter...it's fake.

Har du någon gång blivit kontaktad/upptäckt av någon modellscout? Ja det har jag blivit.

Är det ditt hus som syns i bakgrunden på någon bild i bloggen, med ett grönt minitorn? Nope det är inte mitt hus...och tornet är en kyrka i närheten av huset du syftar på!

Var hittar jag en störtsnygg skinnjacka i riktigt läder som inte ser så "plastig" ut? H&M har fått in ytterligare en skinnjacka i skinnimitation både online och i butik som ser lovande ut och inte speciellt "plastig" heller. Vill du tvunget ha en i äkta läder kan du kolla hos MQ och Vero Moda som jag vet har fått in några riktigt fina i bikermodell. Däremot så ser ju prislappen lite annorlunda ut då.

Kan du äta en munk utan att slicka dig runt munnen? Jag kan om jag vill, men det är ju ren tortyr!

Är du och dina kompisar lika kärleksfulla i verkligheten som det verkar? Ni verkar så himla tajta. Vi är enormt tajta. Men säger man kärleksfulla låter det nästan som att vi är så där puttinuttdutt gulliga och det skulle jag inte påstå att vi är. Mina närmsta vänner är de som förstår mig bäst i hela världen, är lika störda som jag och vi vet var vi har varandra.

Er du fornøyd med kameraet ditt? Jag är jättenöjd! Ett enormt lyft.

Kan du inte börja uppdatera ditt account på lookbook.nu? SAKNAR DIG ENORMT MYCKET DÄR! Du var en av dem som gjorde lookbook intresant. Har försökt göra det vid flera tillfällen men det har blivit något strul vid uppladdningen. Har mailkontakt med dem så det ska nog gå att lösa snart. Och tack snälla! Skitkul att höra verkligen!

Hej, jag har några frågor! Rayban, vanliga eller pilot? Och vad tycker du om Dr. Martens kängor? Tack för en fantastisk inspirerande blogg Lisa, you rock! Först och främst - TUSEN tack. Angående solglasögon: Helst av allt? Ett par Giles. Och Dr.Martens är i mina ögon asssssnyggt.

Hur gammal är du? 15, fyller 16 i år.

Vilken nivå tävlar du på i cheerleading, berätta gärna på svenska nu och inte cheerleading språk. Haha! Jag tävlar på senior A elit/avancerad nivå, vilket är den högsta nivån.

Är du en bra förebild? Ja det tycker jag att jag är. Jag tror på mig själv, är framåt och har båda fötterna på jorden.

Tips på basplagg? H&M herr kan vara för bra för att glömmas bort ibland. Annars tycker jag att Monki, Zara och Weekday överlag har bra basplagg till hanterbara priser.

Vem av dessa: André Wickström, Johan Glans eller Robert Gustavsson? Johan Glans Johan Glans Johan Glans!

Beskriv känslan av att hoppa Bungy Jump! Man skulle väl kort och gott kunna beskriva det som världens häftigaste adrenalinkick. Sekunderna innan undrade jag rent av vad fan jag höll på med, varför utsätter man liksom sig själv för att hoppa ner för en bro med endast en lina lindad runt vristerna? Själva hoppet i sig uppfattade jag som att det tog betydligt längre tid...och det bäst av allt (bortsett från att stå på fast mark uppvänd åt rätt håll igen efteråt) var "efterstudsen". Fritt fall kan slänga sig i väggen!

Kan du inte lägga upp mer bilder från Nya Zeeland? Och kanske berätta lite mer om själva resan? Of course! Har fortfarande inget Photoshop så därför har bilderna tyvärr fått dröja lite + att det är en sådan extrem mängd bilder att jag knappt vet var jag ska börja. Jag har så mycket att berätta men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp inläggen på bästa möjliga sätt, tips någon?

Vad gör du - just nu? Sitter här och fixar ihop svaren medan Felicia sitter en halvmeter ifrån och komponerar egna salsa/techno remixer i Music DJ på min mobil...hahaha

 

F/W 2010 LOUISE GOLDIN

\"\"

ph: Style.com 

God morgon kära läsare! Vi startar dagen med lite Louise Goldin. För det här gillar jag. Starkt.

p.s Första delen med svaren från frågestunden kommer strax! 

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertVeckans bloggtipsMartina möter: Felicia Åkerström
e