31 december

\"\"

 

\"\"

Knitted sweater - Topshop, scarf (here as a poncho) - bik bok, black jeans, shoes - bought at weekday last year, wallet - Urban Outfitters, oblong ring - market, signet ring - JFR.se, earcuff - Christmas gift from a market and elephant earring - Hoofstore.se.

 

(Mina händer ser döda ut i färgen här...inte irl dock) Det här inlägget skulle egentligen kommit upp under gårdagen om mitt internet bara hade fungerat...

Sista dagen på året 2010! Bra år, väldigt bra. Impulsköpte en klänning igår till ikväll även om jag först inte ens hade tänkt att bära klänning men nu blir det nog ändrade planer. För ett år sedan på nyår stod jag och dansade till reggae på en pub med massa locals (en kille bredvid hade King Kong dräkt) i Nya Zeeland (ja, det hela kändes rätt sjukt) men i år blir det annorlunda. För min del startar nyårskvällen med middag hos Ellen med 7 andra, en nyårskyss och därefter vidare till en fest lagom till tolvslaget. Jag brukar vanligtvis ha lite ångest med ett nytt år framför en men nä, nu kör vi! Hur firar ni in 2011 ikväll? 

Gott nytt år! xx

urban outfitters

\"\"

 

Haffade en välbehövlig plånbok för en hundring inne på Urban Outfitters i Köpenhamn igår. Av skinnimitation som ser ut som fjädrar, kort och gott. Fett!

humör: nöjd

Fick den bästa julklappen igår. Blev väckt av min pojkvän på morgonen och efter en färdig och serverad frukost åkte vi över till Köpenhamn. Gick runt på Ströget några timmar, satt länge och blev mätta på en restaurang och bodde dessutom över en natt på ett fint hotell i stan. Allt planerat och bokat utan att jag hade någon aning om det. Fick jag en perfekt julklapp? Ja. Har jag en fin pojkvän? Ja! Fan vad bra du är.


Ska visa en liten grej jag köpte strax. Fred ut!

graphite

\"\"

 

Sånt här gör mig så grymt imponerad! Tar nästan för givet att jag inte behöver tala om vilken bild hon målat av? Det är så tydligt menar jag. Och det tack vare snälla, snälla Emma. xx

ett försenat julkort till er

GOD FORTSÄTTNING PÅ ER LOVERS. Hoppas att ni haft en riktigt fin jul. Det var min, från början till slut. 

Internet har dock varit knakigt p.g.a. telenor + att kamerasladden ligger kvar där hemma. Win! Men i morgon är jag på hemmaplan igen och kan berätta lite mer utförligt om allt. Hörs då. God natt

under 500-lappen

\"\"

använder en Canon S95 här. Grym!

 

Tillbaka med ett inlägg i kategorin \"under 500-lappen\" som hunnit samla både kvalster och damm sen sist. Fast på ett lite annorlunda vis den här gången. Gick förbi den här med fransar i änden på bik bok. Stannade till, klämde och kände lite. Men köpte aldrig (köpte julklappar istället, doktig). Men fin tycker jag! Priset låg på mellan 300-400 kr. Tips, tips!

Idag ska julklapparna slås in och imorgon åker jag till Växjö för att fira jul, massa jul. Är ni klara med julklappsköpen eller är det julruschen i stan idag som gäller?

 

Och juste, känns riktigt sweet med jullov! à bientôt

20:04

\"\"

 

Vila huvudet mot en bröstkorg och enbart höra hjärtslag studsa i ett svagt vilande eko. En ocean av känslor samlade i ett för trångt utrymme. En kärna som snart kommer explodera i en fängslande ström. En ström omgiven av samlat lugn. Allt står så tydligt för mig. \"Här vill jag vara\".

 

Din famn, min famn.

 

(text av mig)

slå en knut

\"\"

 

Det här halsbandet bär jag gärna runt min hals just nu. Från Modekungen.se (har en svart lurvig sak till överkroppen att visa därifrån också, soon!).

nobody puts baby in the corner

\"\"

Jeans - cheap monday, kängor (syns ju knappt), fuskpäls - H&M förra året, skärp - mammas från 80-talet, linne - Acne, örhänge - JFR.se, halsduk - Zara och läppstift - Make Up Store färgen \"Dare\".

 

Fjärde advent! Och idag har jag lyckats få ordning på nästan samtliga av årets julklappar. Känns gött. Med lite marginal t.o.m. Blev en aning frustrerad innan i ett tappert försök att ta bild nu när snön ligger som ett hinder och solen som hade hunnit gå ner. Försökte göra ett glädjeskutt i luften istället och ja...vad ska jag säga?


Så här bra gick det:

 

\"\"

 

Bra jobbat. Jag fryser lite nu.

saturday a.m

\"\"

 

\"\"

 

http://open.spotify.com/track/0bXpmJyHHYPk6QBFj25bYF

The xx - intro

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertVeckans bloggtipsMartina möter: Felicia Åkerström
e