tummen upp

\"\"

 

slokhatt från Topshop

armband från Fashiontoast x Dannijo

bh från Alexander Wang / Lagarconne.com

ögonskugga från Make up store, färgen \"crystal\"

 

++++++++++++++++

 

Vinterns måste i garderoben har visat sig vara långkalsongerna. Jag är medveten om att man är lyckligt lottad som Malmöbo med till mestadels mildare väder än andra delar av landet, men känslan att stiga upp imorse i en köldeffekten på -18° utomhus som fick blodcirkulationen att nästan upphöra i hela kroppen (kändes det som i alla fall, försöker bara låta lite dramatisk) var inte jättekul. Not nice.

Så denna vinter: inte utan mina långkalsonger.

                                inget*

citylights

\"\"

 

\"\"

me by bella


Första advent. Gillart. Men tänker inte låta denna söndag enbart gå åt till att plugga så jag röstar för att streama serier, äta pepparkakor och kanske återuppta redigerandet av bilder från Nya Zeeland. Det var ju bara, eh...ett år sedan nu, haha.

Väldigt inspirationslös vecka tyvärr (som ni säkert märkt). Går lite trögt. Så vad önskar ni att se mer av i text- och bildväg i bloggen? 

sandra backlund/art

\"\"

\"\"

\"\"

 

designed by swedish Sandra Backlund

 

En av min främsta favorit av många grymma svenska designers är Sandra Backlund. Varje enskilt plagg har sin egen form och prägel. Hon skapar inte bara mode. Jag skulle snarare vilja säga att detta är - konst.

pjucks

\"\"

 

Nya pjucks från Vivistyle.se. Störtsnygga.


Har till dagens stora höjdpunkt varit ledig idag. Sammanfattningsvis riktigt skönt! Har dock varit illamående igen större delen av eftermiddagen och kvällen så tanken att passa på att få upp lite grejer här dog ut när jag somnade på soffan i 3 timmar.

Malmö har förvandlats till ett vinterlandskap de senaste dagarna och det är ju mysigt...när man är på rätt sida av fönsterglaset: inomhus. Men jag är redo för jul! Och just nu väldigt redo för att sova. För klockan 6 imorgonbitti ska jag stå på tågstationen i Kristianstad och dela ut en informationstidning om invigningen av Citytunneln. Sätta alarm på...halv 5? Glamouröst skare va\'!

gåshud

\"\"

\"\"

\"\"\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

Och slutligen min favorit av bilderna jag tog under kvällen...

 

\"\"

 

24 olika klädombyten, 2 timmars ren konsert och show, bra ståplatser och minst sagt svårglömt i första taget. Så jäkla mäktigt.

 

Alla bilder är tagna av mig och får ej användas för eget bruk.

All photos are taken by me and may not be used for personal use.


\"sold out\"

\"\"

 

Lanvin på H&M\'s hemsida imorse.

 

Det tog inte många minuter! Men rätt väntat va? Jag själv ligger hemma och är sjuk idag så planen att sticka till butik spricker tyvärr. Däremot har inte plaggen fallit mig helt i smaken bortsett från vissa bitar av kollektionen, så inga större tårar fällda.

put your paws up for gaga

\"\"

 

\"\"

Photos taken by me

 

Lady Gaga i Malmö Arena i fredags. Ett ord: Perfekt. DÖR så bra det var! Vilken kvinna.


Hinner tyvärr bara med två snabba bilder nu, senare idag kommer ett mer mångordigt inlägg med en hög bilder jag tog under showen. I\'m off!

vid strandbrynet

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

kasia struss by hugh lippe, found at KnightCat. This is so stunning.

 

Finaste bildserien jag sett på länge, länge. Inspirerande. Ledsen för flera något mer opersonliga bilder på sistone, har fullt upp! Förövrigt tusen tack för alla fina kommentarer. Ska godkänna dem/svara så fort som jag bara kan. Så what\'s up annars? Pepp för helg imorgon som kommer bjussa på att min kära syster fyller år, välbehövlig sömn och umgänge. Och resten av kvällen tänker jag låta Bon Iver stå för musiken, plugga och häva i mig te. Helt okej faktiskt.

shoulder to shoulder, now brother, we carry no arms

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Grafitgrå skjorta med öppna axlar och skor - Weekday, kostymbyxor - H&M trend, fuskpäls - Tjallamalla, mammas halsband och ringar från Indiska och köpta på marknad.

 

Har varit illamående större delen av eftermiddagen men efter nästan 3 timmars sömn känns det i alla fall okej. Har inte så mycket mer på hjärtat än så just nu faktiskt. Verkar bli en relativt lugn, skön vecka förövrigt och på fredag väntar en grym konsert av crazy Lady Gaga i Malmö Arena. Kommer bli legen...wait for it...dary!

gauzy

\"\"

 

Ashley Smith for Lurve fall/winter 2010.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e