var kreativa!

\"\"

me by awsome Emma Svensson

 

Tävlingssugna? Som tidigare nämnt är jag just nu ambassadör för Wella. Därför drar vi igång en tävling! Det jag är ute efter är att du lägger upp din bästa \"Swoosh bild\", alltså där du eller personen på bilden slänger med håret - exempelvis som på bilden ovan. Använd er fantasi! De som lyckas imponera med de mest kreativa, konstnärligaste, coolaste bilderna kan räkna med att de får riktigt fina priser.

 

Hela 5 vinnare vinner följande:

 

Wella Pro Series VIP-kit innehållande 8 st flaskor Shampoo och Balsam.
Wella Shockwaves, Hårspray, Mousse, Vax och Gloss.
Wella Flex, Hårspray, Mousse, Styling Milk, Thickening Lotion, Blow Dry Spray

 

Inte illa pinkat det va?

 

OBS! Tävlingen pågår fram t.o.m. fredagen den 5/11! Bidrag som skickas in efter detta datum räknas ej.

x För att tävla med ditt bidrag, länka till sidan där din \"Swoosh bild\" ligger uppe (t.e.x. på din blogg, på facebook, annan sida) i kommentarsfältet här eller skicka länken till min mail: Lisaplace.blogg@gmail.com

sunbeams

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Bilder tagna av mig (fjädern har jag ritat själv för hand).

t-shirt från Le petit petit.

 

Hej måndag! Hej ny vecka! Har en hel del att hinna med och göra de närmsta dagarna, men jag kan inte riktigt låta bli att blicka längre fram i veckan. Varför? Jo, för att på fredag hänger jag med Felicia och hennes familj ner till deras lägenhet! Glassa runt och ha det gött i några dagar. Klingar fint i mina öron. Nu ska jag bita i det sura äpplet och fortsätta skriva på en uppsats. Kanske hinna med en dos Maria Montazami också. Fred ut!

be stupid/diesel

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Älskar den här kampanjen.


People moving all the time inside a perfect straight line. Don\'t you wanna curve away?

\"\"

 

\"\"

Fotograf: Ottilia Lindell - www.lindellottilia.se 
Make Up Artist & Hårstylist: Maria Mroxx Alkefelt - www.mroxx.se

 

Det metallicfärgade linnet kommer från Monki. Örhänge från Item!

241010.

\"\"

Playsuit (här som linne) - lånad av Karna, kängor - skopunkten, lång cardigan - American Apparel, jeans - weekday, ringar - style by Tyra, Indiska och item.blogg.se. (Jag har två armar, lovar).


Svart och enkelt från igår. Och efter många om och men har jag investerat i en bära-med-sig-överallt-kamera som alternativ när jag inte orkar bära med mig den stora alltid. En Canon S95 som hittills verkar grym! Extra + att man kan ställa in alla manuella inställningar på egen hand. Sen måste jag passa på att tacka så hemskt mycket för alla kommentarer under bilderna från session två. Fan vad fina ni är!

 

Låt oss avsluta med en vacker bild att vila ögonen på...

 

\"\"


warrior

\"\"

 

\"\"

Fotograf: Ottilia Lindell - www.lindellottilia.se 
Make Up Artist & Hårstylist: Maria Mroxx Alkefelt - www.mroxx.se

 

Första bilderna från session två. Apmegajättenöjd med resultatet!

Givenchy S/S 2011

\"\"

ph: style.com @ Paris. By Monica Feudi

 

Sprang på Karoline\'s blogg och uppdaterades med bilder från Givenchy\'s visning under modeveckan i Paris. Gillar det här. Fint med svepande tyger som nästan dansar när man går tycker jag.

2#

\"\"

 

\"\"

Fotograf: Ottilia Lindell - www.lindellottilia.se 
Make Up Artist & Hårstylist: Maria Mroxx Alkefelt - www.mroxx.se
Klänning/Kofta från Novelia Store - www.noveliastore.se


17 oktober

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Jeans - cheap monday, T-shirt - Acne, väska - Bianco, halsduk - Zara, kängor - skopunkten, droppformat halsband - second hand, jacka + färgat band runt halsen - Tjallamalla.


möte på agentur

fina vänner

sällskapsspel

te

min syster

Mumford & Sons, Ray Charles, Local Natives

repriser

 

Där har ni några nyckelord till hur min helg sett ut hittills. Ikväll planerar jag att skriva på en uppsats och att se 21.00 filmen på tv. Får kanske bra sällskap av karln också. Jag gillar söndagar, har lärt mig det nu efter sexton år. Hoppas att ni haft en lyckad helg!

\"jag\" på facebook

Bara en snabb grej: Jag vet om att det finns ett flertal profiler på facebook där personerna i fråga måste ha slagit i huvudet i något eftersom att de tycker att det är kul att låtsas vara jag och sno mina bilder. Jag accepterar enbart vänförfrågningar på facebook från vänner/bekanta, inget annat. Ignorera resten.

 

I only accept friend requests at facebook from friends/familiarizes, nothing else. Please ignore the rest because it\'s obviously fake.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Veckans bloggtips
e