ALREADYWEDNESDAY.

\"\"
me by petra efter fotograferingen/projektet i söndags

Shit, vilken respons jag möttes av när jag loggade in på datorn precis! TUSEN tack verkligen för era kommentarer!! Just nu: Slötittar på idol för första gången den här säsongen (ERIK!), redigerar ett par bilder och pluggar - samtidigt. Det går förvånansvärt bra faktiskt. Här kan ni läsa lite om vad jag tror om vårmodet 2010. Vad gör ni? Peace out man!

+++

Okej.
Jag bara måste få detta ur mig, utan att ens läsa igenom texten en extra gång innan jag klickar på knappen "publicera". Bara rakt ut. För något som gör mig så fruktansvärt förbannad är kommentarer man ser dyka upp alltför ofta från det ena hållet till det andra, till vardags, men i främsta syfte just nu - i så många bloggar. Kommentarer där någon har samvete nog att trycka ur sig "anorexia?, seriöst gå upp i vikt, ät!!!"...ja you name it. För det är ju såklart lättast så, att tryckta ner någon annan genom det enkla medlet av ett hastigt knapptryck i kommentarsfältet. Ibland anonymt, ibland med namn (precis som om det skulle vara mer okej). Och kanske desto lättare är det för att han eller hon i fråga tror att det inte tar lika hårt att påpeka någon något smalare byggd som att kommentera det motsatta. Jag vet inte, jag bara spekulerar. Men tro mig, jag vet hur det känns eftersom jag själv tidigare har fått höra samma visa för några år sedan. Och det tar minst lika hårt. Minst. Trots att jag kunde ta mycket skit redan då men inte alls mot vad jag kan idag, så tar det så hårt. Man tillät inte sig själv att bry sig om det i stunden, men där någonstans lyckades ändå orden bita sig fast- omedvetet. Jag hade inte då och har aldrig någonsin haft problem med min vikt, men strävade däremot efter att gå upp några kilon för att JAG själv då ville det. Och det är en helt annan femma. Och nu idag är jag nöjd med mig själv, min kropp och mitt utseende. Mig helt enkelt. Och det kan ingen ta ifrån mig. Att istället kunna rycka på axlarna om en liknande kommentar skulle dyka upp i kommentarsfältet nu och skita fullständigt i det är så jäkla skönt. Men snälla, tänk er för vad det gäller detta. Det kan svida som ett djupare sår för någon annan som tar lång tid att läka och inte alltid av sig själv. För allvarligt, mår man verkligen bättre av att trycka ner varandra i längden? Jag tvivlar. Starkt. Och framför allt: Det är så pinsamt fegt.

1+1

\"\"
T-shirt weekday, skjorta H&M herr, väska accent, smycken från diverse ställen därav några från Ms Bijoux och några köpta i italien, gammal kavaj och skor (eller kofötter som någon skrev, så jäkla skön kommentar haha!) från weekday.

NAMETHESHOE.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ett gäng bilder från igår när jag ju var uppe och äventyrade i Stockholm för dagen. En fotografering tillsammans med några andra tjejer kopplad till ett skoföretag stod på schemat. Men det finns en liten knorr (kanske sveriges fulaste ord?) på det hela, skorna jag bär på bilderna kommer - när de lanseras att få namnet Lisa! Så fortsättning följer. Peace out!


GOODNIGHT.

En tågstation i Lund tömd på människor tidigt imorse, raka motsatsen när en våg av människor trängdes i trapporna och mellan spår 6-11 på Stockholms central. Plåtning inför kommande skor i höst, sallad med räkor och bulgur till lunch och kvällsmat från pressbyrån för 56.50. Ömma tår. Och tåg hem till Malmö igen. Slutsatsen av detta - Hej sängen! Goodnight!

xxxx

PERFECTMATCH?OHYES!

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"
www.linascheynius.com


Såg hos karoline att Lina Scheynius har fotat Carmen Kass = kan det bli annat än grymt? Skulle inte gissa något annat. Tror inget annat. Och det bevisar ju resultatet. Vaknade hyfsat utsövd, koreograferade program, kollade mtv, beställde hem thaimat, smorde in mig så att hela jag luktar som en enda stor kokosnöt. Och nu peppar jag inför imorgon!! Stockhooooolm!

+++++++

\"\"
ph by me

Jag var ju bara tvungen. Bokehn i bakgrunden är regndropparna som låg över hela marken efter natten.

THELIONKING.

\"\"

\"\"
jeans cheap monday, skor weekday, T-shirt och jeansskjorta beyond retro, armband och ringar från lindex och italien. (starkt solsken på bild2 eller vad haha?)

Jag visade ju aldrig hela då för en vecka sedan. Idag har jag snoozat hur länge som helst tills jag tillät mig själv att stiga upp, ska snart pallra mig iväg till kiropraktiern pga mitt knä som jag skadade på cheerleadingen, och sen? Mja, kanske stan? Kanske inte? Later!

NIKOND300NOWMINE.

\"\"

AAAH HÄR ÄR DEN! Min nya kamera, Nikon D300. Det här känns redan helt rätt och framför allt som rätt kamera för mig att byta upp mig till, som efterlängtat ett bra tag nu. Kamerahuset köpte jag över nätet på Japan photo som fungerat utmärkt, fick hem det för cirkus en vecka sedan med leverans efter inte mer än 2 arbetsdagar. Det var längesen jag var så här lycklig. Känns typ som att jag blivit mamma.

(p.s jag har drunknat i plugg som måste göras...men, på fredag väntar 4 dagars ledighet för mig åt bloggande, tyvärr mer plugg, socialt och stockholm igen!)

My new camera, a Nikon D300!!

THESTREETBYNIGHT.

\"\"

\"\"
ellen by night ph: fotat av mig

Ingen ork i kroppen, helt slut i huvudet. Ska fortsätta att äta tacos i sängen och minska högen av plugg. Det förstnämnda får en massa + medans det sistnämnda bara säger mig ----

xx
\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertVeckans bloggtipsMartina möter: Felicia Åkerström
e