VADTÄNKTEJAGPÅ?

\"\"

\"\"

\"\"

Ibland undrar jag vad jag tänkte med?

KNOKKRENT.

\"\"

Fick upp ögonen för några klockor på Knokk.se genom en rik uteliggare- Martina och vaknade till riktigt imorse. Precis vad jag letat efter det senaste halvåret ju! Funderade i 10 sekunder, ska jag? Ska jag inte? Vad väntar jag på? Hemklickad.

Bild: Knokk.se

ONETWOTHREE.

\"\"

Någon gjorde sin röst hörd i kommentarsfältet om att det vore på tiden med en frågestund- jag tyckte det lät som en bra idé så vi kör på nu en stund! Ställ frågor tills jag stoppar så väljer jag ut ett gäng med svar sen. Ni vet vilka frågor jag gillar vid det här laget kan jag tänka mig haha!

ERINFORPRESIDENT.

\"\"

\"\"

Erin Wasson//

CATCHINGAMOMENT.


\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Här kommer en första dos av några bilder jag tog med kameran under resan. Italien var bra. Grymt bra!!

Here's a first part with some photos i took down in italy!

SVENNEBANAN.

\"\"
me by F/

Hej svennar! Nu är kusten klar, jag är tillbaka på Sveriges mark igen och är förvånad över hur platt Skåne verkligen är efter några fantastiska dagar i Italien med Felicia. Igår var jag på två plåtningar i en smäll som gick väldigt bra! Lär dyka upp behind the scenes så snart som möjligt. Och förutom det har jag så mycket bilder jag vill redigera och annat att ta igen så det är väl lika bra att tuta och köra? Ska bli jättekul att kunna blogga igen!

YEAH.

Jag lever! Och vi lyckades florta till oss datorn i receptionen. Vi har det grymt bra har i Ventimiglia, solar i 35 graders varme och sol varje dag, har utsikt over ett enormt berg fran balkongen och ater italiensk mat. Igar hann vi checka av Monaco vilket kan beskrivas som nagot av det finaste och sjukaste jag sett pa lange. Hade man inte skraddarsydd kostym och kassar fran Gucci var man helfel. Vi hade shorts och flip-flop...Felicia ar det sjukaste sallskapet och framfor oss har vi faktiskt 5 dagar till. Skot om er dar hemma sa hors vi snart! Ciao!!

OFFIGO-VENTIMIGLIA!

\"\"
ph by rock around the pic/Flickr

Nu drar jag och Felicia söderut till Ventimiglia i italien! På ca 10 dagar ska vi även försöka checka av Monaco och Nice, sola, fotografera och äta oss mätta på pastarätter och pizza med mozarella i en hel vecka. Det här kommer bli så jäkla underbart galet! Jag kommer ta semester från datorn medans vi är borta dels för att kunna suga åt mig en massa inspiration samt för att slippa undan en femsiffrig räkning när jag kommer hem- Men! Tillgång till ett internetcafé i närheten är ingen omöjlighet. Jag lovar inget men jag lovar att göra allt jag kan! Tack världens bästa läsare för all respons ni ger mig varje dag, jag är evigt tacksam. Off I go, HELL YEAH!!

I'm off to enjoy Ventimiglia in italy for about 10 days! All my love to you readers, see ya soon!

TODAY.

\"\"

\"\"
shorts avklippta second hand, cykelbyxor (som jag öppnat ögonen för väldigt efter plåtningen för någon vecka sedan), halsband och ringar från H&M och indiska, armband lånade av f från Miami, Haiti, Jamaica och you namet it, linne från weekday.

Upp och iväg på stan!

SCARRED.

\"\"

"Vad har du i pannan på bilden? Vad är det för sår du har mellan ögonbrynen?"

Frågade några i ett inlägg för ett tag sedan. Det var ett ärr ni såg jag har mellan ögonbrynen som kanske aldrig synts på någon bild tidigare bloggen (?) Hur som helst, historien bakom ärret då: Jag var fyra år och dum. Min trehjuling stod inomhus eftersom jag av någon konstig anledning körde omkring på den inne med jämna mellanrum, och nu jag ville få ut den igen. Jag ropade på mamma för att få hjälp och hon bad mig vänta i 5 minuter eftersom hon var upptagen i telefon just då. Men  kom jag på den fantastiska idén att ta saken i mina egna händer. Den sämsta idén jag kunde ha fått faktiskt. Jag grabbade tag i cykeln och började gå mot dörren. Hela tanken var ju i princip dömd att misslyckas eftersom cykeln var dubbelt så stor som jag själv, så jag snubblar och trillar ner för vår stentrappa och landar med ansiktet mot ett sådant där räfflat järnblock man skrapar av skorna på innan man går in. Jag åker strax därefter in till sjukhuset och får sy. Ärret syns bara när jag är arg eller gör grimaser och det sistnämnda ser man ju rätt ofta på mig, annars lägger man knappt märkte till det. Speciellt fint är det kanske inte, men jag gillar det ändå. Det är personligt med ärr och historian bakom dem. Och innan vi nästan blir djupa här tänkte jag avsluta. Nu vet ni! Har ni något ärr? Berätta!! Och gärna händelsen bakom. b y y y y e

someone asked me "what's up with the sore in your face?". it's a scar I got when I was about 4 years old and if you are interested to know what happened, please try to translate with the Google translator tool. Swedish-your language.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Kära lilla tonåringMåndagskollenVårkänslor i garderoben
e