39, NEW YORK

Jag som tänkt åka till stan och fota en massa att lägga upp här idag. Men nej, planerna sprack när jag vaknade med 39 graders feber imorse. Har inte orkat resa mig ur sängen sen dess så får göra det bästa av uppdateringen. Det kommer. Jag vill resa, se något nytt och komma bort från Malmö för ett tag. Felicia, min kompis, kom ju precis hem från sin resa. New York, Miami, Jamaica..you name it! Kolla:
 
\"\"

\"\"

foto: Felicia

?

Tja! Vad sägs om en snabb frågestund så här på kvällen mitt i veckan? Någon ropade till om det så nu kör vi! En fråga per huvud.

18.33 Stopp!

ONSDAG

\"\"

\"\"

\"\"

Bilderna har Lina Scheynius tagit. Onsdag och klockan rinner iväg mot kväll. Har slötittat lite på tv, lyssnat på det här och det här för att ladda upp inför hans konsert på kb i Malmö på tisdag. Och så har jag tagit igen semlan jag låg back med sen igår på fettisdagen när jag egentligen tänkte köpa hem till F men alla var slut nere i affären. Köpte istället med mig kladdkaka och vi satt och på golvet och åt och pratade om hennes resa i Karibien resten av kvällen.

RANDOM #

\"\"
photos: by me

THE ROAD

\"\"

Jaha, då var man tillbaka till skolan igen. Negativt är att jag slutar 4 i princip varje dag och säkert kommer att ha timtals pluggande att göra efteråt. Och positivt...vårväder idag! Snart kan man typ gå i skinnjackan utan hoodie under. Snart. Annars då? Tänkte fota och plugga någon timme och sen dra hem till Felicia. Ha det fint snyggon!

WEEKDAY

\"\"

\"\"
bilder: egen och weekday.se

Layouten är på g som ni ser, men inte klar ännu! För ett tag sen fick en familjekompis till oss förfrågan om en rätt cool grej. Förfrågan om att sy upp några plagg för Weekday. Inget snack om saken såklart, så bl.a syddes det upp en egendesignad jacka som sen såldes på Weekday på Drottninggatan i Stockholm. Så la ni märke till det då, eller ser ni framöver en lapp med namnet Emmy på vet ni! Bilder hittar ni på Weekdays hemsida under "store styles". Ciao!

ÖSTERRIKE #1

\"\"

\"\"
Alperna från en inte helt fel vy
\"\"

\"\"

\"\"
a) dryg botox-tjej i pälsmössa eller b) svart kungspudel på huvudet?

Den här peruken + en annan blond peruk lik Bon Jovis lockar gick min kusin och syster ut och festade i för att se folks reaktion. Hur gick det tror ni? Populärast på stället.
\"\"
saalbach nere i byn
\"\"

GIVE ME THE REASON TO STAY

Hellååå! Nu är jag hemma igen efter veckan i Österrike, saalbach. Grymt kul från början till slut! Ska bara försöka vakna till med musik och frukost, ta igen all läsning av bloggar, facebook och mail som jag ligger back med. Släpper en bildbomb från resan sen, eller kanske två.

VI SES

\"\"

\"\"

\"\"

Vet ni? Nu är det äntligen lov och imorgon åker jag till Österrike och åker skidor en vecka. L-o-v-e-l-y! Ska bara hinna packa allt och fixa musik i hörlurarna för en hel vecka, sen så! Så nästa gång vi hörs är det söndag eller måndag, helst utan brutna ben och med nya krafter. Hejdå och ha det bra så länge dudes!
Lisa

ONSDAG

\"\"
bild: castania

Tja! Idag är det en ny dag och först ska jag iväg till svt med cheerleadinglaget för en inspelning, ett klipp i ett program som jag inte riktigt har någon mer information om (än) och senare ikväll är det spelning i aulan med klassen som gäller! Ha det!

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Det är då unga hjärtan dör
e