2 100 MIL FRAN SVERIGE

JAG LEVER! Tankte mest beratta det. Och att jag har det helt underbart har i Nya Zeeland saklart! Helt klart den vackraste naturen jag sett nagonsin och jag fotar sa att mina fingrar domnar av. Att fira jul har har varit ratt faccinerande. Deras motsvarighet till var svenska julgran ar ett stort exotiskt trad med roda blommor. Och istallet for Kalle Anka tar man skateboarden till stranden och tar ett dopp i havet innan julmaten. Det ar liksom en lite annan livsstil har, haha!

Hur mar ni? Hant nagot storslaget i Sverige? Hoppas att er jul har varit som bast, vi hors sa snart som mojligt igen. OVER AND OUT! xx

 

I\'M OFF - NYA ZEELAND

\"\"

Och jag hann ju inte ens räkna ner dagarna?! Inom bara ett par dygn befinner jag mig i Nya Zeeland med alla 40 miljoner får på andra sidan jordklotet! Helt overkligt! Jag kommer förhoppningsvis att ha tillgång till internet på flera av hotellen vi kommer att bo på så jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade under resans gång. Tack för att ni är bäst, you make my day! I'm off!

MEMORIES NEVER DIE

\"\"

Ni har säkert stött på märket Black book's T-shirts om ni hängt med här i bloggen ett tag? Black book håller i alla fall nu på att släppa sin vinterkollektion på webben, och jag har modellade lite snabbt för dem! Check!

SVAR

Är du en av de som vänder på kudden för att få den kalla sidan uppåt? Yes I am! Jag vänder alltid på kudden innan jag ska sova. Men om det är för att få den svala sidan uppåt eller bara en fixgrej vet jag inte.
Om man äger mycket basplagg, vad är då ditt bästa tips för att "pimpa" dem? För att pimpa själva plagget skulle du kunna kolla i en syaffär efter något att fästa på på själva tyget och annars - fram med accessoarerna! Gärna tunga halsband i olika längder (jag är på jakt efter ett maffigt i silver som sitter närmre halsen). Det är som en ren trolleriformel för att lyckas göra en vanlig vit T-shirt 10 gånger mer intressant.
Nämn en svensk favoritfilm? Jag älskar alla filmer i Stig Larssons serie "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes".
Finns det någon speciell film som får dig att fälla en tår? När Mufasa dör i Lejonkungen!
Vad har hänt med dina ögonbryn på den senaste bilden? Om ni som påpekade ögonbrynen faktiskt hade läst inlägget hade ni förstått att sminkningen var till en plåtning.
Gillar du marabou vinter? Om inte, vilken sort är din favorit? Jag gillar det. Det är ätbart men inget wow. Lite mellanmjölk liksom. Men jag är en sucker för apelsinkrokant!
Skulle du vilja ha en apa som husdjur? I så fall, varför? Nej nej nej!! Jag hatar apor och tycker att de är mer skrämmande än vad de är söta (undantag för näsapor dock, så sjukt fula men sköna haha! Kolla bara här)
Vilken låt lyssnar/lyssnade du på - just nu/senast? Johnossi - Man must dance.
Jag vet att du var ett stort fan av ''Ensam mamma söker''. Så, tyckte du att mammorna gjorde rätt val, eller gjorde någon fel? Haha! Skitkul att så många fått för sig att jag är riktigt fan av det programmet...men det värsta är att jag insett att jag faktiskt har koll på exakt vem som valde vem, varför och hur. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag undrar om du har märkt nån skillnad på ditt hår efter toningen, om det har blivit tunnare eller mer slitet? Nej, det har snarare bara fått mer lyster och mer glans. Thumbs up!
Du har ju berättat i tidigare frågestunder att du är topp i cheerleadingen men jag har ingen koll på vad det innebär. Så kan du inte förklara? Kort och gott, om man är topp i cheerleading innebär det att man är den som är "uppe i luften och gör saker".
Förut la du upp dina bilder på Flickr, vad hände? Varför lägger du aldrig upp dem där längre? Jag har varit smidigast i världen och glömt bort mitt lösenord OCH yahoomail. Ska försöka lösa det inom kort så att jag kan börja uppdatera där igen!
Hur många "modelljobb" har du gjort? Jag har inte full koll på det men runt 15-20 st olika modelljobb.
När du är hemma och chillar, vad tar du helst på dig? Tights/harems/långkalsonger och stor T-shirt är som BÄST då.
Vad är ett måste i garderoben? En grå, en vit och en svart lös T-shirt som kan vara svårare att hitta än vad man kan tro i fin modell. Och min jakt efter den perfekta - gärna lite retro - trycktröjan fortsätter.

13 DECEMBER

\"\"
ph från plåtningen Varberg efter sminket

Efter luciarep/konsert på Operan hela dagen har jag degat ihop totalt i soffan. Men vi kan väl köra en snabb frågestund? Därefter väljer jag ut de 20 st jag anser är roligast att svara på och mest intressanta för er och svarar asap!

LOOKBOOK 10

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

BILDBOMB! Igår drog jag och Felicia upp till Varberg för att plåta/bli plåtade till Modekungen.se's kommande lookbook. På plats var även Agnes, Dennis, EgoinaDollyblond och Noscarlett. Härligt team! Vi checkade in på Varbergs kurort där vi - förutom fotografering (och förutom att åka sparkflakscykel i inlägget under) - hann ta del av spabehandling och lyxig mat innan jag och F var tvungna att ta oss hem sent igårkväll. Nu återstår redigering innan det ligger uppe. Nice!

RACING

\"\"

Hej vänner! Jag har varit iväg på äventyr (och kört sparkflakcykel genom en korridor?). Ska bara ladda in alla bilder och sen får ni veta mer! Peace out!

TWITTER?

Läste ett mail och fick veta att en tjej har skapat ett konto på Twitter där hon försöker lura i folk att det är jag. Och tydligen twittrar "jag" om allt från vad jag gör på dagarna och hur mycket jag älskar Jonas Brothers och Miley Cyrus. Jaha, där ser man...nästan spännande att se vad som kommer härnäst!

Someone has create an account at Twitter to make people think it's me, it's all fake.

RYAN MCGINLEY

\"\"

\"\"

\"\"
ph: Kate by Ryan McGinley

Jag kan fortfarande komma på mig själv sitta och glo på dessa bilder. Ljuset och färgerna gör dem precis magiska. Ursäkta hålrummet av eget bildmaterial, all ångest och stress att lyckas få ihop allt varje dag kom som en våg över mig samtidigt. Så kan man då föreställa sig något mer passande än att jag åker utomlands i 3 veckor snart? No way!

MICHIGAN

\"\"

\"\"

\"\"
Världens helt klart skönaste tröja någonsin från Chicy.se (den blev min!!!!1), höga converse och ringar från diverse butiker/platser. That's it!
ps. Och nej, mitt hår är inte alls så rött som det ser ut på ex.första bilden. Det är extremt dålig grafik på datorn jag använder så jag får en chock varje gång jag går in på bloggen och ser färgerna på övriga datorer, haha.

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Måndagskollen
e