6 ST FAVORITER JUST NU

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

[1] Väskan från Lindex. [2] Tröjan med svarta paljettärmar från Chicy. [3] Favoritskjortan från Crockers som jag vill ha på mig hela tiden, konstant. [4] Min djupblå klocka från Knokk. [5] Jeansvästen jag köpte från Never Denim kollektion på bik bok. Jag älskar den än. [6] Och så har vi ju "kofötterna" från Weekday. De mest bekväma skorna jag någonsin ägt! Lika sköna som sneakers, allvarligt.

Efterfrågat inlägg från ett par läsare, here you go!

TRUCK PLAZA

\"\"
ph: http://chicy.se

Har precis kollat igenom en hel hög av nyinkommet hos Chicy och det finns grymt mycket som jag gillar. Men den här hoodien tar nog hem priset. I mörkgrått, oversized med resår nertill. Och så där lagom retro. Känns nästan som att det står mitt namn på den.

ps. I samma veva appropå Chicy, min tröja med svarta paljetter över armarna därifrån hittar ni under kategorin klänningar och den blingade ringen under accessoarerna. De två andra tröjorna i samma inlägg tror jag dessvärre är slut i lager.

GET MAMA A HOUSE

Jäklar vad fint ni skrivit om "nya håret" här under, tack! Jag har varit ledig idag. Hade planerat att få en massa gjort men det var helt enkelt lite extra svårt att gå upp ur sängen imorse. Så ni kan ju själva lista ut hur det har gått med min planering (har inte ens kommit halvvägs). Istället har jag köpt lösgodis och tagit en lång dusch. Och fastighetsbyråns reklamfilm har gett mig den här låten på huvudet.

++++++

\"\"

\"\"

\"\"

Jag drog till frisören idag. Och efter allt detta velande och mesande i snart ett halvår sa jag "äh, man lever bara en gång, nu kör jag" - och tonade det mörkare (mörkare än väntat t.o.m)! Kommer aldrig att vilja färga mitt hår så toning funkar perfa för min del. Och jag gillar det, riktigt mycket. xx

REWIND

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"
ph: from summer 09 (enjoy the last one haha) by Felicia

Flera timmar långa longboardrundor vid sommarstugan där vägarna aldrig tar slut. Det vill jag ha - typ nu! Snälla?

Hours of longboarding by our summer cottage. Want that right away, like now! Please?

MISSION UNCOMPLETED...STILL

\"\"
picture: ellery lookbook AW10

Haha, mitt letande efter en vindjacka att ha i Nya Zeeland går ju sådär. Jag har kommit in på helt fel spår. Och jag smälte nästan när jag såg den här kavajen. Men om den tål vind på en skala från 1-10? Knappast. 0,00. Slutsats: Stadium nästa!

FULSNYGGA

\"\"

\"\"
Väldigt fulsnygga tights från american apparel (var ju tvungen att prova), linne topshop, armband MsBijoux och halskedjor. Bara nåt jag gled runt i här hemma för ett par dar sedan. Peace out!

MISSION UNCOMPLETED

\"\"
picture: Elle Korea. update: sorry, my bad not to mention first, r.i.p Daul Kim.

Jag måste köpa någon form av vindjacka inför Nya Zeeland. Sitter och letar på nätet - men fastnar för det här istället. Lite för grön bild att vila ögonen på för sitt eget välmående i detta höstmörker, men kolla hur fin Daul är här, och i jackan. Åh!

CROCKERS

\"\"

Min helg har bestått av släkt och mat. Väldigt mycket mat, hela tiden. När jag var helt säker på att jag ätit upp det sista för den dagen kom nästa grej. Och så nästa, och nästa...men ändå skulle jag kunna tänka mig en stor falafel med fetaost nu. Kom på att jag kan passa på att besvara några populära frågor i kommentarsfältet de senaste dagarna när jag väl är igång, lättare för er att se det här i ett inlägg: 1. Strumpbyxorna var köpta på MQ, 100% säkert nu haha! 2. Ja, jag bär alltid plagg som går över rumpan när jag har på mig strumpbyxor eftersom jag inte anser det vara speciellt attraktivt att visa allt. 3. Frisyren ni såg för en vecka sedan i det här inlägget fixade jag genom att dra bak håret i nacken (inte till en knut utan bara samla det), fäste håret kors och tvärs med en massa hårnålar, drog fram några slingor och ruffsade till det för att få det att se mer "ofixat" ut - and done!

EN TILL

\"\"


ph: Karna photographed by me

\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaStrandsäkert
e