SEE-THROUGH #4

\"\"
Makeup & photographer: Hanna Björkstedt Model: Me Assistant: Johan Sjöbeck

4 PUNKTER BARA

+ Jag har sett varje avsnitt av "Ensam mamma söker" sen det började, vad hände?

+ Jag är totalt såld på Erin Wassons
SS kollektionen 2010. Och så är hon ju så förbaskat snygg i sig själv alltid.

+ Jag är beroende av lypsyl eftersom mina läppar aldrig har varit torrare än nu och jag börjar känna mig som Maria i svenska Hollywoodfruar.

+ Glad Halloween alla!


MORE+

\"\"

\"\"

\"\"

MORE. Här från kvällen med paraplyn med ljusslingor fästa inuti. [som inte syns pga blixten] Tack för all respons! xx

(NOTERA BILD 2 I NEDRE HÖRNET)

\"\"

\"\"

\"\"

Mitt hår liknar ett skatbo efter igår. Men jag har åtminstone en helgrym ring och två fina (och väldigt sköna) tröjor. Allt från Chicy! www.chicy.se

PÅ GUSTAV AD TORG IDAG

\"\"

\"\"

Vilken lång men grym dag jag haft! Visningen för Flippat gick skitbra trots den skräckinjagande branta trappan och jag är så nöjd med stylingen. Min ena outfit (se ovan) var klänningen från bik bok med djup cirkelformad urringning i ryggen och samtliga smycken från Glitter. Är du malmöbo? Ta med dig några plagg hemifrån som ändå bara samlar damm i garderoben och passa på att svänga förbi Flippat-huset på Gustav imorgon där det bl.a kommer att hållas en klädbytardag. Ska lägga upp fler bilder från visningen på kvällen snart, men nu vill jag bara dyka ner i sängen - zzzzz.

SPOTIFYONREPEAT.

\"\"
me by Felicia ISO 2000 (!)

Min dator har fått spasmiska anfall och jag får lätt panik här. Har fotat hela dagen hemma hos F med spotify uppe med allt från Erik Hassle, Michael Jackson och svensk rap på repeat. Gissar att jag hinner uppdatera innan jag sticker ner på stan imorgon för att börja med hår/smink inför visningen. Annars - imorgonkväll, helt enkelt. Ses vi där? Peace out!

BEFORE GOODNIGHT

Jag har vänt på dygnet totalt idag. Lyckades i alla fall komma iväg till stan runt tre (nyvaken) och tog en fika (min frukost) med Carl-johan, Ellen och Jonna. Någon timme senare träffade jag Gry för att vara med och välja ut smycken till några av modellerna inför torsdag. På torsdag kommer nämligen Flippat.se att anordna en modevisning mitt på Gustav Adolfs torg i Malmö där jag kommer att vara en av modellerna. Pepp pepp! Hörs imorgon. Goodnight!

update: tiderna: Ena visningen kommer att vara klockan 4 och den andra klockan 6.

SNOOZE

\"\"

\"\"
ph1. unknown ph2. by me

U-UNDERBART att kunna snooza hur länge man bara vill imorse. Var ju egentligen tänkt att jag skulle upp till Umeå och träffa finaste My ett par dar i veckan men det krockar tyvärr med jobb och skolarbeten som måste lämnas in. Snart kommer Ellen hit innan vi lämnar huset och blir dränkta av regnet och senare ska se Flickan som lekte med elden på bio. Trevlig kväll alla! Peace out!

ALL INCLUSIVE

\"\"

\"\"

H&M divided exclusive
Mocka. Lack. Hundra remmar. Stadig platå. Allt samlat - på en och samma sko. Något förstora men äh, skitsamma. Jag är NÖJD!

FÖR BENEN

\"\"

\"\"

Nya tights i något grövre tyg med fint placerade dragkedjor från Zara och jeans från...men vänta lite. Jeans? JAG? De har i alla fall riktigt feta knän med paljetter som sticker fram, från bik bok.
\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Veckans bloggtips
e