ONE TWO, THREE

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Igår var jag ledig och fikade med mamma i stan. Väldigt mycket. Cheesecake, wrap och chokladkaka delat på två huvud. Passade på att byta upp mig dels med nya converse (de gamla har syltrester på sig sen jag praoade på ett café) + en ny väska som får ersätta den här. Den andra har fallit sönder i två bitar. Själva väskan för sig och axelremmen för sig. Kanske kan återvinnas till en meter lång armbandslänk och en kuvertväska? Njaä. Ha en kul kväll! Klart slut.

MEMORIES NEVER DIE

\"\"

\"\"
jeans, gamla, t-shirt Black book, skinnjacka & skor H&M, väst jc herr och hoodie American Apparel

FRIDAY ALL DAY!!

ICA

\"\"

\"\"

t-shirt black book
Stod i köket nyss och började så väldigt spontant skära ananas och små snittar med ost och ruccola. Kände mig som en snobbig greve. Tänkte äta upp långsamt och njuta under tiden jag satt här och lyssnade på musik vid facebook. Hann såklart äta upp allt på fatet innan orden ens hunnit koppla till hjärnan. Äh, nu går jag ner och brer en fralla från ICA med bregott istället. Greve vs Svensson typ. Hej på er!

VIEW.

\"\" 
\"\" 
\"\" 
\"\"

la la la la

BERLIN

Hej loves! Jag är hemma i Sverige efter helgen i Berlin. Och tjena vad "bra" det gick på tävlingen. Not. Tråkigt nog satt inte allt på mattan, men jag har inte haft det så här bra på väldigt väldigt länge! Helt fantastiskt. På 72 timmar har jag varit instängd i en buss för resande i 20 timmar som aldrig varit så händelserika, klivit in på tropical island på tävlingsdagen som lär förbli oförglömlig och lyckats krascha en dörr på hotellrummet när vi låste upp den (Check).

\"\"
Hela familjen srA Bulldogs med svenska flaggan. Sista tävlingen i de här dräkterna, yäy!

\"\"
Lite stunt i hallen. Jag till höger näst längst fram.


\"\"

\"\"
Felicia i örngottsformat. Om ni någon gång undrat om hon skulle få plats i ett örngott alltså. Det.. gjorde hon!

SEE YOU LATER ALLIGATOR.

Nu drar Bulldogs mot Berlin!! Vi tävlar Beach Cup i cheerleading nu på lördag. Mitt i smeten inuti denna tropiska bubbla i Berlin alltså. Och stället ser ju inte helt fel ut? Det här kommer bli så bra! Bäst. Ses på måndag!
PUSS

\"\"

LMC

\"\"

Jag har blivit en del av Loud Major Collective! Loud Major bildar en liten samling av unga kreativa människor med sina egna lookbooks. LMC fungerar som en agentur och mig hittar ni genom att klicka er vidare på "Artists" under titeln model/photographer. Min lookbook för 2009 kommer att uppdateras med jämna mellanrum och bl.a, kommer ni kunna se bilder som aldrig visats förr. CHECK!

I'm now a part of Loud Major Collective! Check!

MAKE A WISH.

\"\"

\"\"

foto: jag

SOCKERKICK.

Fick ett nu-blir-du-frisk-kit av pappa tidigigare idag för huvudvärken. När klockan var 2 närmare bestämt och jag varit vaken i hela en timme av dygnet. Pause, plopp, energidryck. Och en munk. Och shit, här snackar vi sockerkick! Kände mig nästan oövervinnlig för en kort sekund tills...blodsockret sjönk igen. Äh, nu känner jag mig fit for fight för Berlin! P.S Nej, det är inte jag på bilderna här under. Jag har knappt hälften så mycket hår som modellen på bilderna men jag tackar så mycket för komplimangen och önskar er god natt! Tjing!

VÅFFLA.

\"\"

\"\"

foto: Nicolas Routzen
www.nicholasroutzen.com/#
\"\" \"bloglovin\"

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaStrandsäkert
e